DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

10 Ağustos Anafartalar Zaferinin 105. yılı dev organizasyonlarla anılıyor

10 Ağustos Anafartalar Zaferi’nin 105. Yılı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100. Yılı törenler, sergiler, Video Mapping Gösterisi ve dev konser ile anılıyor.

10 Ağustos Anafartalar Zaferinin 105. yılı dev organizasyonlarla anılıyor
07.08.2020
22
A+
A-

Çanakkale Savunması ve Anafartalar Zaferi’nin şan ve şerefini zihinlerimizde sonsuza kadar yaşatmak amacıyla, başta Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, muharebeleri komuta eden tüm komutanlarımızı ve askerlerimizi anacağımız Anafartalar Zaferi ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. yılı bu sene dev bir organizasyonla kutlanacak.

Sabah saatlerinde protokolün teşrifiyle başlayacak olan tören ve kutlamalar, tarihi alan sınırları içerisinde bulunan “Ben Binbaşı Ali Faik Bey” sergisi ile devam edecek. Gün sonunda TBMM’nin 100. yılı anısına ilk meclis binasının dev maketi üzerine video – mapping ve özel ses, ışık efektlerinden oluşan sıra dışı bir gösteri sunulacak. Ardından ünlü sanatçılar Ferhat Göçer, Ferman Akgül ve Azerin’in katılımıyla “Zafer Konseri” düzenlenecektir.

Pandemi dolayısıyla seyircisiz sadece canlı yayınla halkımızla buluşturulacak olan etkinlik saat 21.15’te TRT Müzik kanalından ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanacaktır.

Tüm halkımızı ekran başına bekliyoruz.   

Kaynak Akşam Haberizi.com Türkiyenin doğru ve Tarafsız internet haber sitesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.