DOLAR 32,3736
EURO 34,9717
ALTIN 2326,081
BIST 9065,2
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Adnan Oktar’dan küstah sözler: Bana operasyon yaparlarsa hükümeti düşürürüm!

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’ne yönelik hazırlanan iddianamede, çarpıcı bir detay daha ortaya çıktı. Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak isteyen şüpheli B.K., açıklamalarında Adnan Oktar’ın haddini nasıl aştığını anlattı. B.K., örgüt elebaşı Adnan Oktar’ın kendilerine yapılacak olası bir operasyon için “Eğer bize operasyon yapılırsa biz de hükümeti düşürürüz” dediğini itiraf etti.

Adnan Oktar’dan küstah sözler: Bana operasyon yaparlarsa hükümeti düşürürüm!
29.07.2019
4
A+
A-

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’ne yönelik hazırlanan iddianamede, çarpıcı bir detay daha ortaya çıktı.

İddianame kapsamında etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak isteyen şüpheli B.K. açıklamalarında ABD’li eski asker ve ajanların iki ay önce operasyon konusunda örgütü uyarısının ardından örgüt içerisinde operasyon yapılacağı konusunun çok konuşulmaya başlandığını anlattı.

OPERASYON YAPILACAĞI KONUSUNDA HER GÜN UYARILDI

İddianamede yer alan ifadesinde şüpheli B.K., Haziran 2018’de Adnan Oktar’a operasyon yapılacağı konusunun örgüt içinde gündemde olduğunu belirtti. B.K., örgütün siyaset sorumlusu olarak belirttiği örgüt yöneticisi Aylin Atmaca ile ilgili “Aylin Atmaca her gün gelir operasyon yapılacağı hakkında Adnan Oktar’ı uyarırdı” ifadelerini kullandı.

İtirafçı B.K, Aylin Atmaca’nın örgütün siyasi kanadı olduğunu, Ankara’da yaşadığını ve 11 Temmuz 2018 günü Adnan Oktar örgütüne yönelik yapılan operasyonun haberini önceden örgüte duyurduğunu anlattı.

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’nün sapkın yüzü hazırlanan iddianame ile gözler önüne serildi

“OPERASYON YAPILIRSA HÜKÜMETİ DÜŞÜRÜRÜZ”

Şüpheli B.K. ifadesinde, 2018 yılının Haziran ayında yani operasyondan 1 ay öncesinde bir kişinin gelerek Adnan Oktar’a, ‘Size operasyon yapılacak, bilginiz olsun’ şeklinde sözler söylediğini, Adnan Oktar’ın da bu kişiye ‘Eğer bize operasyon yapılırsa bizde hükümeti düşürürüz” dediğini ifade etti.

15 TEMMUZ İLE İLGİLİ SKANDAL SÖZLER

Başkanlık sisteminin gündeme geldiği dönemlerde hükümet ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında tehditler savurduğunu anlatan B.K.; Adnan Oktar’ın Erdoğan için şunları söylediğini kaydetti: “Erdoğan, 15 Temmuz darbesini de başkanlık sistemini Türkiye’ye getirmek için özel olarak planlayıp yaptı. Tayyip Erdoğan’ın devlet düşmanı olup olmadığını bana soruyorlar. Devlet düşmanı olup olmadığını öğrenmek için benden fetva bekliyorlar. Aslında Tayyip Erdoğan’ın kaderi benim elimde, eğer bizim aleyhimize bir hareket yaparsa bunun da karşılığı mutlaka olacak.”

OPERASYON UYARISI ARDINDAN DİJİTAL TEMİZLİK

Şüpheli B.K.’nin ifadesinde, operasyon yapılacağı bilgisinin edinilmesi ardından dijital bir temizlik yapıldığını, bu talimatın örgüte Didem Ürer tarafından verildiğini ifade etti. Ayrıca Didem Ürer’in koordinasyonunda Serap Akıncıoğlu’nun teknik bilgileri ile birlikte örgütteki tüm dijital materyallerin geçmişine yönelik dijital temizliğin Deniz Tanık tarafından yapıldığını ve örgüt aleyhine delil oluşturulabilmesi muhtemel tüm kısımların silindiğini de anlattı.

Sabah 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.