DOLAR 32,3681
EURO 35,0062
ALTIN 2324,624
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Baharın son kampanyası Lensistanbul’da

Kurtköy – Sabiha Gökçen Havalimanına komşu yükselen; kapısında Metro durağı, altında AVM yer alacak Lensistanbul’da sonbahar dönemine özel kampanya başladı. Yüksek yatırım potansiyeline sahip projede daire fiyatları 280 bin TL’den başlarken; yatırımcıya 72 ay sıfır faiz avantajının yanı sıra yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Baharın son kampanyası Lensistanbul’da
13.08.2019
9
A+
A-

Aydınoğlu Grup, Mah Havacılık, Egal İnşaat ve Renium Yapı ortaklığında kurulan Lens Yapı, Kurtköy’de hayata geçirdiği Lensistanbul’da sonbahar dönemine özel olarak kampanya başlattı.

Projede daire fiyatları peşin alımlarda 280.000 TL’den başlarken, konut alıcılarına kazançlı bir yatırımın kapılarını açan Ortak Girişim; Lensistanbul’da yüzde 5 peşinatla, 72 ay vade farksız ödeme kolaylığı  sağlıyor.

2020’de hizmete açılacak Sabiha Gökçen – Kurtköy Metro hattı durağının projenin önünde yer alması Lensistanbul’a ayrı bir değer katıyor. 

1.162 KONUTLUK YENİ BİR MAHALLE 
Ayrıcalıklı yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan Lensistanbul, estetik mimarisi ve peyzaj alanlarıyla Kurtköy’ün yenilenen çehresinde örnek teşkil ediyor.
Bünyesinde bulunan ticari üniteleri ve AVM’siyle Kurtköy’ün sembol projesi olarak konumlanan Lensistanbul, 33 bin metrekare arsa üzerinde 1.162 konut ve 85 ticari üniteden oluşan yeni bir mahalle konseptiyle geliştirildi.

Kent yaşamının yoğunluğundan uzak, sakin ve dingin bir yaşam projesi olarak geliştirilen projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut tiplerinin yanı sıra; 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dubleks daire seçenekleri de yer alıyor.
Ayrıca, Lens Çarşı’da yer alan 85 semt dükkanı da bölge halkının tüm ihtiyaçlarına cevap vermek üzere geliştirildi.
Mahalle kültürü konseptinde tasarlanan dükkanlar 45 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

YÜZDE 5 PEŞİNATLA DAİRE SAHİBİ OLMA FIRSATI 
Lüks ve konforlu detaylarla sahip dairelerin yer aldığı Lensistanbul’da daire fiyatları peşin alımlarda 280 bin TL’den başlıyor. Proje donatılarına göre fiyatları ekonomik oranda tutan Ortak Girişim; yüzde 5 peşinat, 72 ay sıfır faiz seçeneğiyle de yatırımcıya konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 
Firma bünyesinde ayrıca; ara ödemeli, düşük peşinatlı esnek ödeme alternatiflerine de yer veriliyor. 

AYRICALIKLI YAŞAM ALANLARI SUNUYOR
Geniş peyzajı ve zengin sosyal donatılarıyla keyifli bir yaşam sunulan Lensistanbul’da; yürüyüş parkuru, kreş, hobi bahçesi, sauna, SPA ve fitness salonu gibi spor ve sosyal yaşam alanları yer alıyor.                                                                                                                                                             
Proje bitiminde yaklaşık 3.000 kişinin yaşayacağı Lensistanbul’un mimarisinde Dome Mimarlık’ın imzası bulunuyor.

KAPISINA METRO DURAĞI GELİYOR
2020’de hizmete açılacak olan Sabiha Gökçen – Kurtköy Metro hattı durağının projenin önünde yer alması Lensistanbul’a değer katarken yatırımcılara da büyük avantaj sağlıyor.

Metro durağına ek olarak TEM Otoyolu’nun yanı başında konumlanan proje; Sabiha Gökçen Havalimanı ve şehir içi ulaşım ağlarına yakın bir noktada yer alıyor.
İnşa çalışmalarının devam ettiği projede teslimler Eylül 2018’de yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.