DOLAR 32,5833
EURO 34,8057
ALTIN 2508,912
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Bayramda otoyollar ücretsiz mi? Bayramda İETT, metrobüs, metro ücretsiz mi?

Bayramda otoyollar ücretsiz mi? sorusu arama motorunda yoğun olarak araştırılıyor. Bayramda akrabalarına, tatile veya memleketine gitmek üzere yola çıkacak olan vatandaşlar, otoyol ve köprülerin ücretsiz olup olmayacağını merak ediyor. Otoyol ve köprülerle alakalı Cumhurbaşkanlığı kararı geçtiğimiz hafta Resmi Gazete’de yayımlandı. Bayramda otoyollar ücretsiz mi? diye merak edenler için detaylar haberimizde yer alıyor..

Bayramda otoyollar ücretsiz mi? Bayramda İETT, metrobüs, metro ücretsiz mi?
10.08.2019
8
A+
A-

Bayramda otoyollar ücretsiz mi? sorusu Kurban Bayramı’na saatler kala vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kurban Bayramı 11 Ağustos 2019 Pazar gününe denk geliyor. Bayramın birinci günü 11 Ağustos, 4. günü ise 14 Ağustos olacak. Tatilde yollara çıkacak olanlar  Bayramda İETT, metrobüs, metro ücretsiz mi? bilmek istiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan karanameye göre Bayramda otoyollar ücretsiz mi? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor..

BAYRAMDA OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Kurban Bayramı tatili nedeniyle 10 Ağustos Cumartesi günü saat 00.00’dan (cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece) başlayarak 15 Ağustos Perşembe saat 07.00’ye kadar “yap-işlet-devret” projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişlerde ücret alınmayacak.

Aynı karar kapsamında 11 Ağustos Pazar günü saat 00.00’dan (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece) başlayarak 14 Ağustos Çarşamba günü saat 24.00’e kadar belediyeler ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ UZATILDI MI?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak “Bayram tatilinin uzamasına olumlu bakmıyorum” dedi.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Kurban Bayramı tatili ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

10 Ağustos 2019 Cumartesi Kurban Bayramı Arefesi

11 Ağustos 2019 Pazar Kurban Bayramı (1.Gün)

12 Ağustos 2019 Pazartesi Kurban Bayramı (2.Gün)

13 Ağustos 2019 Salı Kurban Bayramı (3.Gün)

14 Ağustos 2019 Çarşamba Kurban Bayramı (4.Gün)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.