DOLAR 32,3755
EURO 35,0083
ALTIN 2326,785
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik sınav sonuçları için tarih verildi!

Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı bugün sınava giren adaylar tarafından merak ediliyor. Bekçilik sınav sonuçları için tarih verildi. 2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı bugün gerçekleştirildi. Bekçi adayları, sınavın ardından sonuçların açıklanma tarihini merak etmeye başladılar. Bekçilik sınav sonuçları sorgulama ekranı ve açıklanma tarihine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik sınav sonuçları için tarih verildi!
24.08.2019
13
A+
A-

2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı kapsamında 15-29 Nisan 2019 tarihleri arasında şahsen müracaatları alınan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla geçerek yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar bugün 2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı’nda ter  döktüler. Bekçilik için heyecanlı olan adaylar sınavın ardından Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtını araştırmaya başladılar. Bekçilik sınav sonuçları için tarih verildi… 

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 
Bekçilik sınav sonuçları için tarih verildi. Sınav sonuç bilgileri 05 Eylül 2019 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr ve https://www.pa.edu.tr internet adreslerinden yayımlanacak. 

Sınav soruları ve cevap anahtarları 26 Ağustos 2019 tarihinde http://odsgm.meb.gov.tr ve https://www.pa.edu.tr internet adreslerinden yayımlanacak.

SINAVIN DEĞERLENDİRİLMESİ NASIL YAPILACAK?
Değerlendirme 100 (yüz) tam puan üzerinden yapılacak olup doğru cevaplar dikkatealınarak 50 (elli) ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılacaktır. Her soru eşit puan ağırlığına sahiptir. Başarı puanı hesaplamasında [Puan = (Doğru Sayısı / Soru Sayısı) x 100] formülü kullanılacaktır. Yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemeyecektir.

Cevap anahtarında hata olması ve bu hususun Merkez Sınav Kurulu kararı ile belirlenmesi sonucunda, soru/sorular iptal edilmeyecek, soru/soruların doğru seçenekleri dikkate alınmak suretiyle değerlendirmeye bu soru/sorular dâhil edilecek.

Değerlendirme sırasında hatalı soru/sorular çıkması durumunda, 9/12/2016 tarihli ve 29913 sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan 02/12/2016 tarihli ve 6764 sayılı Millî Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un 69. maddesiyle, 17/2/2011 tarihli ve 6114 sayılı Kanunun 7. maddesinin ikinci fıkrasına eklenen “Sınavlarda iptaline karar verilen sorular değerlendirme dışı bırakılarak geçerli soruların puan değerinin yeniden saptanması suretiyle puanlama yapılır.” hükmü gereğince değerlendirme yapılacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.