DOLAR 32,5901
EURO 34,789
ALTIN 2422,811
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Belediye Başkanı Çelik deprem anını anlattı: Makam odamın duvarı yıkıldı

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Denizli’de meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Toplantı sırasındayken depreme yakalandıklarını Çelik, “Birden çok hızlı bir şekilde yan apartmanın duvarı üzerimize çöktü. Makam odamın duvarı yıkıldı. İlçe emniyetimizin giriş katına indi bütün duvar.” dedi.

Belediye Başkanı Çelik deprem anını anlattı: Makam odamın duvarı yıkıldı
08.08.2019
5
A+
A-

Denizli’de 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can kaybının yaşanmadığı depremde bir çok binada hasar oluştu. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çelik’in açıklamalarından satır başları: 

“MAKAM ODAMIN DUVARI YIKILDI”

Pek çok evde hasar var çatılar çöktü derin çatlaklar oluştu. O nedenle anonslar yapıyoruz vatandaşlarımızın evlere girmemesi için. Çok şükür bir iki ev yıkılmasına rağmen içinde herhangi bir ölümlü ağır yaralanmalı bir durum söz konusu değil. Toplantı halindeydik. Birden çok hızlı bir şekilde yan apartmanın duvarı üzerimize çöktü. Makam odamın duvarı yıkıldı. İlçe emniyetimizin giriş katına indi bütün duvar.”

“VATANDAŞLARIMIZ ÇOK KORKTU”

15-20 saniyenin üzrinde süren bir deprem yaşadık. Kriz masasını oluşturuyor. Pek çok evde hasar var. Çatılar çöktü, güneş enerjileri çatladı. Derin çatlaklar var. Vatandaşlarımız çok korktu, şu anda herkes dışarda. Vatandaşlarımızı sakinleştirmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımızla irtibat halindeyiz. Hepsine ulaşamadık, bazılarında hasar olduğunu öğrendik.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.