DOLAR 32,5127
EURO 34,7969
ALTIN 2428,617
BIST 9687,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan şaşırtan fotoğraf

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan şaşırtan fotoğraf
15.07.2019
22
A+
A-

Uzun zamandır boşanma haberleriyle gündemde olan Beren Saat ile Kenan Doğulu cephesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan şaşırtan fotoğraf

Kenan Doğulu her fırsatta ‘ayrılık yok’ dese de Beren Saat’in geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

BEREN GÜNDEM OLMAYI SEVİYOR

Ünlü oyun yazarı Oscar Wilde’ın ‘Size sıradan biriymişsiniz gibi davranan kişileri asla sevmeyin’ sözlerini paylaşması boşanma dedikodularını tekrar gündeme getirdi.

Ünlü çiftin boşanma haberi beklenirken sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Çift, yakın arkadaşları Hande Atıcı’nın doğum gününe birlikte katılarak bir kez daha “Boşanmayacağız” mesajı verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.