DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Bilde Kazan Ödüllü Bilgi Yarışması

Bilde Kazan Ödüllü Bilgi Yarışması
03.11.2019
42
A+
A-

Artık Bilen Herkes kazanıyor. Bilde Kazan ile Ödüllü bilgi yarışması bildekazan.com sitesi herkese kazandırıyor. Bilginiz ile kazanma zamanı geldi ve başladı. Sizde bilginiz ile kazanmak isterseniz hemen bildekazan.com girerek kazanabilirsiniz.

Oyun Ücretsiz Midir?

Evet, sistemimiz tamamen ücretsizdir. Hiç bir şekilde para talep edilmez. Talep edenlere kesinlikle itibar etmeyiz.

Oyun Nasıl Oynanır?

Oyunumuza kayıt olarak 5 bilet ile başlarsınız. Eğer biletiniz 5’in altına düşerse, her 4 saatte bir 1 bilet daha kazanırsınız. Biletleriniz ile oyunlara girip sorular çözerek puan toplarsınız. Topladığınız puanlar ile dilediğiniz ödülü anında alabilirsiniz. Her oyunun oynanabilmesi için giriş bileti sayısı fark gösterir.

Bilet Sistemi Nedir?

Biletler sizlerin oyun oynayabilmesi için gerekli nesnelerdir. Başlangıçta sistem otomatik olarak hesabınıza 5 bilet tanımlar, referans ile üye olursanız 7 bilet tanımlar. Biletlerinizi harcadıkça yani 5’in altına düşmesi durumunda sistem otomatik 4 saatte 1 bilet hesaba tanımlar. Bonusta 5 biletiniz olsa bile Bonus Bilet Al diyerek 5’in üstüne çıkabilirsiniz.  Bonus bilet ile sistemin otomatik eklediği bilet aynı değildir. Bonus manuel 4 saatte bir butona tıklayarak alınır, sistem ise 4 saatte 1 eğer biletiniz 5’in altına düşmüşse otomatik 1 bilet tanımlar.

Referans Sistemi Nedir ve Nasıl İşler?

Hesabım sayfanızdaki Referans kısmında bulunan linki herhangi bir arkadaşınıza gönderirsiniz. Arkadaşınız o link üzerinden sisteme kayıt olursa 7 bilet ile oyuna başlar. Davet ettiğiniz arkadaşınız oyunda 1000 puan biriktirdiği takdirde sistem size 50 puan hediye eder. Referanslarınızı ve ödül durumunuzu Referanslarım sayfasından takip edebilirsiniz.

Ödül Sistemi Nasıl İşler?

Topladığınız puanlar ile Ödüller sayfasından dilediğiniz ödülü alabilirsiniz. Puanınızın yetmesi durumunda ödülde puan yazan kısma tıkladığınız an size ödül kodunuzu verir ve anında kullanabilirsiniz. Kullanmak istemediğiniz veya sonra kullanmak istediğiniz taktirde ödülünüzü Hesabım kısmındaki Ödüllerim sayfasından dilediğiniz an görüntüleyebilirsiniz.

Soru Sistemi Nasıl İşler?

Her oyunun soruları farklıdır, farklı süre ve puanları bulunmaktadır. Örneğin Genel Kültür kategorisinde süre 10 saniye ve her doğru cevap için kazanılan puan ise 5’dir. Yapılan hatada oyun sonlanır ve ne kadar doğrunuz varsa o kadar puan kazanmış olursunuz. Kombo sisteminde ise 10 Soruda 10 Doğru yapmanız durumunda sistem rastgele puan veya bilet verir. Hata durumunda hiç bir ödül kazanamadan oyun sonlanır. Kelime bulma oyununda süre 15 saniye ve her doğru 5 puandır, yanlış kelime seçiminde oyun sonlanır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.