DOLAR 32,3798
EURO 35,0431
ALTIN 2326,576
BIST 9137,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Bir türlü başlayamadı

İBB Başkanı seçildiğinde kentin tüm üst geçitlerine “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç” afişleri astıran İmamoğlu, 55 günde tatil ve konsere gitmek haricinde tek bir girişimde bulunmadı. 

Bir türlü başlayamadı
21.08.2019
21
A+
A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mazbatasını 27 Haziran’da aldıktan sonra ilk icraat olarak İstanbul’un tüm üstgeçitlerine “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç” afişleri astırdı. Aradan geçen 55 günde tek bir girişimde dahi bulunulmadı. İmamoğlu seçimden sonra ilk olarak 5 il gezip mitingler yaptı. Seçim sürecinde, “İstanbul’un kaybedecek bir dakikası bile yok” diyen İmamoğlu mazbata aldıktan 3 hafta sonra tatile çıktı, kimse kendisine ulaşamadı. İmamoğlu tatilden döndükten sonra iBB’ye kritik görevlere kendisine yakın isimleri atadı. Ardından Nevşehir’e Hacı Bektaş Veli’yi anma etkinliklerine katılan İmamoğlu İstanbul’a dönünce ikinci kez Bodrum’a gitti. Dönüşü bayrama denk geldi, yine tatile çıktı. İmamoğlu Bodrum’da tatildeyken 17 Ağustos’ta İstanbul sel felaketiyle boğuştu. Tepkiler üzerine selden bir gün sonra gelen İmamoğlu esnafa ‘yanınızdayım’ deyip Bodrum’a geri döndü. 

Medya A.Ş.’den 50 kişiyi çıkardı 

Sel felaketinin ardından Bodrum’a giden İmamoğlu döner dönmez kıyım yaptı. Medya A.Ş.’de müdür, şef, kameraman, muhabir, editör, teknik ekipten oluşan 50 çalışan dün sabah işten çıkarıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İmamoğlu, “Arkadaşlarımız bir kısım çalışmalar yapıyor. Bazen bazı tespitler ve disiplin işlemleriyle ilgili çalışmalar yapılıyor. Bazen çalışmak istemedikleri insanlarla ilgili yasal, kanuni haklarını teslim ederek çalışmak istemedikleriyle yollarını ayırıyor olabilirler, bunlar mümkün” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.