DOLAR 32,5986
EURO 34,8015
ALTIN 2505,198
BIST 9487,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Crocs terlik çeşitleri

Crocs terlik çeşitleri;Rahatlık ve estetik denince ilk akla gelen markalardan olan Crocs, kadın, erkek ve çocuklara özel olarak ürettiği terlik modelleri ile kullanıcılarına hem

Crocs terlik çeşitleri
06.08.2020
54
A+
A-

Rahatlık ve estetik denince ilk akla gelen markalardan olan Crocs, kadın, erkek ve çocuklara özel olarak ürettiği terlik modelleri ile kullanıcılarına hem şık hem de konforlu ürünler sunuyor.

Crocs terlikler, sadece stil sahibi ve orijinal görünümleri ile değil, dayanıklı ve hafif olmaları ile de biliniyor. Son derece sağlam malzemeden özenle üretilen modeller, uzun süre sorunsuz ve keyifli bir kullanımı garanti ediyor.

Crocs Kadın Terlik Modelleri

Farklı zevklere hitap eden onlarca renk seçeneği ile dikkat çıkan Crocs kadın terlik modelleri, hem son derece dayanıklı hem de rahat modeller olarak öne çıkıyor. Crocs terliklerde en önemli özelliklerden biri üst bölümde yer alan havalandırma portları olarak öne çıkıyor. Bu havalandırma bölümü sayesinde kolaylıkla hava alan terlikler, cildin nefes almasını sağlarken özellikle sıcak yaz günlerinde kötü koku oluşumunun da önüne geçmiş oluyor. Kışlık Crocs terlik modellerinde ise parmakları sıcak tutmak için yıkanabilir peluş astar kullanıldığı görülüyor. Crocs kadın terlik modelleri, dört mevsim kullanılabilen konforlu ve orijinal çeşitleri ile beğeni topluyor ve spor kıyafetlerin vazgeçilmez kombini haline geliyor.

Crocs Erkek Terlik Modelleri

Crocs erkek terlik modellerinde de zengin bir renk çeşitliliği olduğu görülüyor. Suda yüzebilme özelliği olan terlik modelleri yaz tatilinde denizde ya da havuzda rahatça vakit geçirebilmeyi sağlıyor ve yıpranma payını ortadan kaldırıyor. Crocs erkek terliklerinin bir başka vazgeçilmez özelliğini ise hafiflik oluşturuyor. Gün içerisinde kişinin rahat etmesini sağlamak amacıyla üretilen bu özel modeller, uzun saatler boyunca hem ayakların nefes almasını hem de en ufak bir rahatsızlık hissi yaşamadan rahat etmesini mümkün kılıyor. Crocs erkek ve kadın terlikleri günlük kullanımın yanı sıra farklı sektörlerde de severek kullanılıyor. Aşçı ve sağlık personeli gibi uzun süre ayakta emek veren çalışanlar, Crocs rahatlığıyla çok daha verimli ve konforlu çalışabiliyor.

Crocs Çocuk Terlik Modelleri

Çocuk gelişiminde ayak sağlığı oldukça önemli bir yer kaplıyor. Özellikle belli bir yaş aralığındaki çocuklar, yazın başta olmak üzere, günlerini sürekli hareket halinde ve ayakta geçiriyor. Rahat, hafif ve ergonomik Crocs çocuk terlikleri, çocukların havuzda, denizde, sokakta ya da evde rahat rahat oynayabilmesini sağlarken, ayak sağlığının korunmasına da destek oluyor. Kısa sürede kuruyan yapısının yanı sıra iz bırakmayan tabanlıkları ile de ebeveynlerin ilk tercihlerinden olan Crocs kız ve erkek çocuk terlikleri, sevilen rengarenk modelleri ile çocukların sevgilisi oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.