DOLAR 32,326
EURO 35,0321
ALTIN 2283,172
BIST 8974,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

DS3 Crossback ön siparişleri alınmaya başlandı

DS Automobiles Türkiye, Etiler’deki DS STORE İstanbul’da özel müşterilerini ağırlayarak yeni DS 3 CROSSBACK modelinin ön siparişlerini kabul etmeye başladığını açıkladı. Yeni nesil DS otomobillerinin ikincisi olan DS 3 CROSSBACK modeli yoğun bir ilgiyle karşılandı.

DS3 Crossback ön siparişleri alınmaya başlandı
08.08.2019
9
A+
A-

Groupe PSA’nın premium segmentte ayrı bir marka olarak konumlandırdığı DS, her yıl yeni bir model tanıtarak model sayısını altı adede çıkartma hedefini gerçekleştirme yolunda faaliyetlerini sürdürüyor. DS Automobiles Türkiye geçtiğimiz sene yeni nesil DS otomobillerinin ilki olan DS 7 CROSSBACK modelini tanıtmıştı. Marka, yeni nesil DS modellerinin ikincisi olan DS 3 CROSSBACK modelini Haziran ayının ikinci yarısında satışa sunacak.

DS 3 CROSSBACK; lansmana özel sınırlı adetle sunulacak olan La Premiere ve ilhamını Paris’teki Garnier Operası’ndan alan Opera versiyonları ile Türkiye’de satışa başlamadan önce DS STORE İstanbul’da yerini aldı. Otomobillerin Türkiye’ye gelişi ve DS3 CROSSBACK modelinin ön siparişe açılması vesilesiyle DS STORE İstanbul’da Fransız lezzetleri ile bir brunch ve Derin Sarıyer’in tasarımın dünü, bugünü ve yarını değerlendirdiği “Avant-garde tasarım” adlı bir söyleşi gerçekleşti. 

Markanın premium ve avangart tasarımına uygun olarak tasarlanan ve 300 m2’si kapalı olmak üzere 600 m2 alana kurulan DS STORE İstanbul’daki etkinlikte konuşan DS Automobiles Türkiye Marka Müdürü Çağrı Kutay: ”Fransız lüks bilgi birikimini otomotiv sektörüne uyarlama misyonu ile bağımsız bir marka olarak konumlandırılan DS, otomobillerinin tasarımıyla, kullanılan asil malzemeler ve işçilik detaylarıyla diğer markalardan ayrışıyor. Yeni nesil DS otomobillerinin ikincisi olan DS 3 CROSSBACK, tanıtımının yapıldığı 2018 Eylül ayından bu yana yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Şehir içinde kullanım kolaylığı arayan ancak bu sırada konforundan vazgeçmek istemeyen ve karakterini dışa vurmak isteyen bir kitle ile birlikte Haziran ayının ikinci yarısındaki lansmanımıza  gün sayıyoruz. 2018 yılında satışa sunduğumuz DS 7 CROSSBACK’in ardından her yıl yeni bir DS modeli tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.