DOLAR 32,5359
EURO 34,884
ALTIN 2429,38
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

F.Bahçe durdurulamıyor! 5. imza Alpaslan Öztürk’e attırılacak

3 bölgeye yaptığı 4 takviye sonrası oyuncu arayışlarına tam gaz devam eden Fenerbahçe, bir transferde daha mutlu sona yaklaştı. Sarı-lacivertliler, Göztepe’de bu sezon iyi bir performans sergileyen Alpaslan Öztürk ile anlaştı.

F.Bahçe durdurulamıyor! 5. imza Alpaslan Öztürk’e attırılacak
07.08.2020
12
A+
A-

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak’ı duyuran Fenerbahçe’de 5. imza Alpaslan Öztürk’e attırılacak.

Takvim’in haberine göre, sarı-lacivertliler, İzmir temsilcisi Göztepe’nin başarılı stoperi Alpaslan Öztürk ile prensipte anlaşmaya vardı.

Gerçek mevkii ön libero olmasına rağmen, 1.5 sezondur stoperde başarılı bir performans sergileyen Alpaslan, joker özelliğiyle ön plana çıkan bir isim.

YAKINDA AÇIKLANACAK

Fenerbahçe, tecrübeli oyuncunun transferi için Göztepe ile önümüzdeki günlerde masaya oturacak ve transferdeki son pürüzleri de gidererek transferi açıklayacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bu transferi bizzat kendisi bitireceği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Göztepe formasıyla 25 maça çıkan Alpaslan Öztürk, 7 gol kaydetti.

27 yaşındaki futbolcunun İzmir ekibiyle olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor.

spor haberleri en güncel hali ile www.haberizi.com da takipte kalın herşeyden haberdar olun
Kaynak Akşam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.