DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

F.Bahçe’den saat 19:07’de bir açıklama daha

Dün Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak transferlerini duyuran Fenerbahçe, bugün saat 19:07’de Emre Belözoğlu’nu açıklamaya hazırlanıyor.

F.Bahçe’den saat 19:07’de bir açıklama daha
07.08.2020
39
A+
A-

Fenerbahçe transfer bombalarını bir bir patlattı ancak şov henüz bitmedi. Yurt içi transferini büyük ölçüde tamamlayan, gözünü yurt dışına çeviren Sarı-Lacivertli kulüp bugün bir duyuru daha yapmaya hazırlanıyor.

19:07’DE EMRE BELÖZOĞLU AÇIKLANACAK

Yönetim, saat 19:07’de Emre Belözoğlu’nu sportif direktör sıfatıyla resmen duyurmayı planlıyor. Emre için çok özel bir hazırlık yapıldığı, Novak’ın transfer duyurusunda olduğu gibi çok özel bir video için zamana karşı yarışıldığı ifade ediliyor.

TANITIM VİDEOSUNDA CAMİAYA MESAJ VERECEK

Belözoğlu’nun Fenerbahçe günlerinden kesitler yer alacak olan videoda, Emre’nin de camiaya bir mesaj vermesinin planlandığı ifade ediliyor. Her şey planlandığı gibi giderse kulübün resmi hesaplarından 19:07’de paylaşım yapılması bekleniyor.

Bilindiği üzere Fenerbahçe dün Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak transferlerini 90’ar dakika arayla tanıtmış ve her tanıtım için özel içerikler hazırlamıştı.

spor haberleri en güncel hali ile www.haberizi.com da takipte kalın herşeyden haberdar olun
Kaynak Akşam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.