DOLAR 32,324
EURO 35,1085
ALTIN 2299,913
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Facebook koronavirüs nedeniyle F8 konferansını iptal etti

Facebook koronavirüs nedeniyle F8 konferansını iptal etti
04.03.2020
4
A+
A-

Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve şu ana kadar 3 binden fazla insanın ölümüne neden olan koronavirüs salgını, teknoloji dünyasını da olumsuz etkiliyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenmesi planlanan Mobil Dünya Kongresi’nin iptal olmasına neden olan salgın, Facebook’un her yıl düzenlediği F8 geliştiriciler konferansının da yapılmasını engelledi.

facenook

SAĞLIK VE GÜVENLİK ÖN PLANDA

Facebook’un geliştirici platformları direktörü Konstantinos Papamiltiadis, “F8, Facebook için inanılmaz derecede önemli bir etkinlik ve dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara ulaşmamızı sağlayan bir konferans.

Ancak geliştirici ortaklarımızın, çalışanlarımızın ve bize yardımcı olan herkesin sağlığına ve güvenliğine önem vermemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Facebook, koronavirüs nedeniyle iptal ettiği geliştirici konferansını telafi etmek için gelecek haftalarda birkaç küçük etkinlik düzenleyecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel bilim ve teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji

 

Facebook koronavirüs nedeniyle F8 konferansını iptal etti

Facebook koronavirüs nedeniyle F8 konferansını iptal etti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.