DOLAR 32,3755
EURO 35,0083
ALTIN 2326,785
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Facebook, yeni arkadaşlık uygulamasını yayınladı

Facebook, yeni arkadaşlık uygulamasını yayınladı
08.09.2019
8
A+
A-

Son yıllarda birçok gizlilik skandalına imza atması nedeniyle kullanıcıların güvenini kaybeden Facebook, şimdi de arkadaşlık uygulaması işine giriyor. Bugünden itibaren ABD’de kullanıma sunulan Facebook Dating isimli uygulama, Tinder gibi arkadaşlık uygulamalarının en büyük rakibi olmaya hazırlanıyor.

Facebook Dating, doğrudan Facebook profilinizdeki bilgileri kullanarak en iyi eşleşen arkadaşları karşınıza çıkarmayı vadediyor.

facebook

INSTAGRAM İLE BAĞLANTILI OLACAK

Facebook Dating uygulaması ile Instagram birbiri ile uyumlu bir şekilde çalışacak. Örneğin kullanıcılar, Instagram’daki gönderilerini uygulamadaki profillerinde gösterebilecek. Kullanıcılar, yıl sonuna doğru ise Instagram gönderilerini ve hikayelerini Facebook Dating profiline ekleme şansına sahip olacak.

Son yıllarda kullanıcı verilerini sızdırma skandallarıyla bilinen Facebook’un, arkadaşlık uygulamasına ne kadar güvenebileceğiniz ise tamamen size kalmış.

dacebook

Facebook Dating uygulaması ABD’nin yanı sıra Arjantin, Bolivya, Brezilya, Kanada, Şili, Kolombiya, Ekvador, Guyana, Laos, Malezya, Meksika, Paraguay, Peru, Filipinler, Singapur, Surinam, Tayland, Uruguay ve Vietnam’da kullanıcılara sunulmuş durumda. Uygulamanın 2020’nin başlarına doğru Avrupa ülkelerinde kullanıma açılması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.