DOLAR 32,338
EURO 35,1754
ALTIN 2247,385
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Gol Kralı, Kadayıfın Kralı ile Buluştu

09.09.2020
25
A+
A-

Eski milli futbolcu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Gaziantep’e gelerek ünlü kadayıfçı Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıfı ziyaret etti.

Türk futbol tarihine adını altın harfler ile yazdıran ve elinde altın, gümüş ve boronz ayakkabısı bulunan Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Gaziantep’e geldi. Gaziantep’te bir çok noktaya uğrayan Çolak, Mehmet Erçelebi Kadayıfları’na da giderek birbirinden leziz künefe ve kadayıf çeşitlerinin de tadına bakmayı ihmal etmedi.

“GOL ATMAK BENİM İŞİM, KADAYIF MEHMET ERÇELEBİ’NİN İŞİ”

Adına özel olarak hazırlanan kadayıf ile objektiflere poz veren Tanju Çolak, “Gol atmak benim işim, kadayıf ise Mehmet Erçelebi’nin işidir” dedi. Mehmet Erçelebi’nin kadayıflarını severek tükettiğini kaydeden Çolak, şunları söyledi:

“O KADAR MAÇ GÖRDÜM, SAVAŞ GÖRDÜM BÖYLE KADAYIF NE GÖRDÜM NE DE YEDİM”

“Gaziantep baklavası ile ün yapmış harika bir şehrimiz. Baklavanın yanısıra kadayıfa da ayrı bir düşkünlüğüm var. Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf, bu işi çok harika yapıyor. Daha önce de Kadayıflarının tadını bildiğim için uğramadan dönüş yapmak istemedim. Mehmet Erçelebi Kadayıflarının değerli işletme sahibi sevgili kardeşim Mehmet Kılıç’ın, baklavaya da başladığını henüz öğrendim ve çok sevindim. Çünkü sevgili Kılıç, bu işin gerçekten hakkını veren bir ustamız. O kadar maç gördüm, o kadar savaş gördüm, ama böyle bir kadayıf ne gördüm ne de yedim” şeklinde konuştu.

“TANJU ABİNİN MAÇLARINI İZLEYEREK BÜYÜDÜK”

Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf işletme Sahibi Mehmet Kılıç, ise Tanju Çolak’ın gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böylesi dev bir ismi bugün burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Biz futbolu Tanju Çolak ile öğrendik, küçüklüğümüz onun maçlarını izleyerek geçti. Bizleri tercih ettiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Hoşgeldi sefalar getirdi” dedi.

Haber: Ökkeş İŞÇİ / GAZİANTEP 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.