DOLAR 32,5873
EURO 34,8469
ALTIN 2497,488
BIST 9661,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Hükümeti kuramayan Netanyahu, ortağı Liberman’ı suçladı

İsrail’de 9 Nisan’da yapılan erken seçimi az bir farkla önde tamamlayan Netanyahu, 17 Eylül’de yapılması kararlaştırılan erken seçimi de kazanacağını söyledi

Hükümeti kuramayan Netanyahu, ortağı Liberman’ı suçladı
30.05.2019
5
A+
A-

İsrail’de 9 Nisan’da yapılan erken seçimi az bir farkla önde tamamlayan Netanyahu, 17 Eylül’de yapılması kararlaştırılan erken seçimi de kazanacağını söyledi.

Netanyahu, geçen ayki seçimden birinci çıktığını ve İsrail kamuoyunun kendisini Başbakan olarak görmek istediğini dile getirerek, “Seçimden sonra Liberman Başbakanlık için beni destekleyeceğini açıklasa da verdiği bu sözü tutmaya hiç niyeti yoktu.” dedi.

Hükümeti kuramayan Netanyahu, ortağı Liberman'ı suçladı

“LİBERMAN, BİRKAÇ FAZLA SANDALYE İÇİN ÜLKEYİ SEÇİME SÜRÜKLEDİ”

Koalisyon hükümetini kurmak için sundukları önerilerin Liberman’ın partisi tarafından geri çevrildiğini ifade eden Netanyahu, “Liberman, hükümeti devirmeyi istediğini açıkça belli etti. Bunu da yapılacak erken seçimde birkaç sandalye daha fazla alabileceğini düşündüğü için yaptı. Politik egoları yüzünden ülkeyi ikinci defa gereksiz bir seçime sürükledi.” diye konuştu.

Hükümeti kuramayan Netanyahu, ortağı Liberman'ı suçladı

“O ARTIK SOLUN PARÇASI, ONA İNANMAYIN”

Koalisyon hükümetinin neden kurulamadığı ile ilgili bugün yeni bir açıklama yapacağını kaydeden Netanyahu, “Avigdor Liberman artık solun bir parçasıdır. Sağcı hükümeti yıktı. Ona tekrar inanmayın.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.