DOLAR 32,5645
EURO 34,9291
ALTIN 2427,331
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Hyundai Tucson’a yeni donanım seviyesi sunuldu

Hyundai Assan, geçtiğimiz yıl makyajlı olarak satışa sunduğu Tucson modeliyle dikkat çekmeye devam ediyor ve Mayıs’tan itibaren yepyeni bir donanıma daha kavuştu.

Hyundai Tucson’a yeni donanım seviyesi sunuldu
08.08.2019
30
A+
A-

C-SUV segmentinin en önemli modellerinden biri olan Tucson, özellikle 136 beygirlik 1.6 lt dizel motor seçeneği ile popülerliğini daha da artırdı.

Style Plus adıyla sunulan yeni donanım seviyesi, hem fiyat avantajını hem de 1.6 litrelik dizel ve 7 ileri DCT şanzıman keyfini bir arada sunuyor. Ülkemizin vergilendirme şartlarına uygun olarak sunulan 1.6 litre dizel motorlu Tucson, özenle seçilmiş ekipmanları ile hem marka imajına katkıda bulunacak hem de müşterilerine optimum fayda sağlayacak.

Tucson Style Plus’da sunulan donanımlar arasında “Panoramik Cam Tavan, 18’’ Alaşım Jantlar, Elektronik Park Freni, 7’’ Dokunmatik Ekran, Geri Görüş Kamerası, Krom Ön Izgara & Cam Çerçeveleri, Isıtmalı Ön Koltuklar ve Yan Aynalarda Karşılama Lambaları” bulunuyor.

Yeni versiyonla ilgili görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, “Style Plus ismiyle kullanıcılarımızın beğenisine sunduğumuz yeni donanım seviyesi, giriş ve orta seviye arasında ideal bir denge kuruyor. Bu versiyonla ilgili çok fazla talep aldık ve biz de bunu dikkate alarak satışa başladık. Çünkü, 2019 yılı ilk çeyrek satış trendine göre Tucson, gücünü arttırarak yoluna devam ediyor ve segmentinde liderliğe koşuyor. Açıkçası, KONA ve Tucson modellerimizle beraber SUV satışlarımızı iki katına çıkarmak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.