DOLAR 32,5716
EURO 35,0152
ALTIN 2432,182
BIST 9778,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

İşte Galatasaray’ın hedefindeki gol makinesi

Arda Turan’ı kadrosuna katan, Omar Elabdellaoui, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu transferlerini açıklamaya hazırlanan Galatasaray, bir kez daha Avrupa seferine çıkıyor.

İşte Galatasaray’ın hedefindeki gol makinesi
09.08.2020
5
A+
A-

Galatasaray’da ikinci gurbet operasyonu başlıyor. Daha önceki Kaan Ayhan ve Kenan Karaman gibi girişimlerden olumlu sonuç alamayan Sarı-Kırmızılılar, bu kez rotayı farklı isimlere çevirdi.

Aslan’ın gündeminde, Darmstadt formasıyla tam bir gol makinesi haline gelen Serdar Dursun var. Fatih Terim, Serdar Dursun’un transferine onay verdi.

Özellikle 28 yaşındaki Serdar’ın transferinin kısa sürede bitmesine yüksek ihtimal gözüyle bakılıyor.

Alman kulübü, yıldız santrfor için 1 milyon Euro civarında bir bonservis talebinde bulundu. Oyuncunun yıllık ücretinin de Galatasaray’daki takım ortalaması seviyesinin altında olduğu belirtiliyor.

(Fanatik)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.