DOLAR 32,3374
EURO 35,1923
ALTIN 2246,616
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Kadayıfın Üstadı Mehmet Erçelebi, Baklava Üretimine Başladı

Kadayıfın Üstadı Mehmet Erçelebi, Baklava Üretimine Başladı
02.09.2020
167
A+
A-

Kadayıf ve künefenin tercübeli ismi Mehmet Erçelebi, üretimine yeni başladığı baklava ile de lezzet tutkunlarının gözdesi haline geldi. Baklavada da en az kadayıf ve künefe kadar iddialı olan Mehmet Erçelebi, müşterilerinden de tam not alıyor.
Kadayıf ve künefe denilince akıllara ilk gelen isimlerden olan Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf, künefe, katmer ve kadayıfın yanısıra şimdide baklava üretimine başladı. Üretimini yaptığı birinci sınıf baklavasıyla müşterilerinin beğenisini kazanan Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf, baklava sektörüne de böylece iddialı bir giriş yapmış oldu.

MEHMET ERÇELEBİ, BAKLAVADA DA İDDİALI

Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf işletme sahibi Mehmet Kılıç, baklava üretimine müşterilerinden gelen yoğun talep karşısında başladıklarını söyledi. Tamamıyla birinci sınıf üretim yaptıklarını kaydeden Mehmet Kılıç, sözlerine şu şekilde sürdürdü:

“Kadayıf ve künefe yemeye gelen bir çok müşterimiz öteden buyana hep baklava yapmamızı da öneriyorlardı. Sürekli bizlerin hep kaliteli malzemeler kullandığını ve baklavanın da en az künefe ve kadayıf kadar lezzetli olacağını vurguluyorlardı. Bizlerde Mehmet Erçelebi ekibi olarak onlardan aldığımız bu ilhamla baklavanın üretimine başladık. Baklavalarımızın tadına bakan bir çok müşterimiz baklavamızın çok lezzetli olduğunu belirterek iş yerimizden son derece memnun ayrıldılar. Onların bu memnuniyeti bizleride çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

TEMİZLİK VE HİJYENDE 1 NUMARA

İşyerlerinde hijyene ve temizlik kurallarına son derece hassas davrandıkları ifade eden Kılıç, “Hijyen işyerimizin en öncelikli kuralıdır. Temizlik ve titizlikten hiç zaman ödün vermeyen firmamızda sosyal mesafe kurallarına da son derece özen gösteriyoruz. Çalışma arkadaşlarımız her fırsatta masaları ve müşterilerimizin bulunduğu ortamı dezanfekte ediyorlarlar”dedi.

MUHTEŞEM LEZZETLER MEHMET ERÇELEBİ’DE

Mehmet Erçelebi Mangalda Kadayıf’a vatandaşların ilgisinin her geçen gün arttığını söyleyen Mehmet Kılıç, “müşterilerimiz bizlerden duyduğu memnuniyeti her fırsatta ifade ediyorlar. Yine paket servisimizle bir çok müşterimiz bizleri arayarak siparişlerini veriyor ve bizlerde en hızlı şekilde onlara tatlılarını ulaştırmaya çalışıyoruz. Kadayıf, künefe, katmer ve baklavalarımızın tadına bakmaları için tüm hemşerilerimizi Karataş Şahinbey Parkı Teleferik karşısında hizmet veren işyerimize bekliyoruz. Yine sipariş vermek isteyen vatandaşlarımızda bizlere 0 (342) 999 71 04 veya 0 (533) 703 50 55 numaralı telefonlardan ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

Haber: Ökkeş İŞÇİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.