DOLAR 32,5126
EURO 34,5622
ALTIN 2492,905
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

MSÜ Astsubay sonuçları açıklandı! 2019 Astsubay MYO sonuçları personel temin sayfası haberimizde..

MSÜ Astsubay sonuçları açıklandı. Milli Savunma Üniversite astsubay meslek yüksek okulu yerleştirme sonuçları bugün belli oldu. MSÜ Astsubay Meslek Yüksek okullarına kayıt yapma hakkı kazanan adaylar kayıt işlemleri yaptıracak.Kayıt işlemleri 26 Ağustos-13 Eylül 2019 (Son Tarih 13 Eylül 2019 saat 18.00) tarihleri arasında gerçekleştirilecek. MSÜ Astsubay sonuçları T.C. kimlik numarası ve anne adı bilgilerinin girilmesi ile sorgulanabiliyor.2019 Astsubay MYO sonuçları personel temin sayfası haberimizde..

MSÜ Astsubay sonuçları açıklandı! 2019 Astsubay MYO sonuçları personel temin sayfası haberimizde..
26.08.2019
60
A+
A-

MSÜ Astsubay sonuçları açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı personel temin dairesi başkanlığı tarafından MSÜ astsubay alımı yapılıyor. MSB tarafından astsubay yerleştirme sonuçları için verilen tarihte sonuçlar erişime açıldı. Kayıt işlemleri 26 Ağustos-13 Eylül 2019 (Son Tarih 13 Eylül 2019 saat 18.00) tarihleri arasında,  kontenjanlarda eksik kalması halinde ek çağrı ve kayıt işlemleri 18-20 Eylül 2019 tarihleri arasında ilgili Astsubay Meslek Yüksekokulunda şahsen yapılacak. 2019 Astsubay MYO sonuçları personel temin sayfası haberimizde..

MSÜ Astsubay sonuçları T.C. kimlik numarası ve anne adı bilgilerinin girilmesi ile sorgulanabiliyor.

İnternet adresindeki çağrı listesinde adı yer alan adaylardan, listenin yayımlandığı tarih ve saatten itibaren 24 saat içinde (çağrı/kayıt işlemleri mesai günlerinde yapılmaktadır) çağrı yapıldığı okulu arayarak geleceğini beyan etmeyen adayların veya çağrı yapıldığı okul tarafından 24 saat içinde 3 defa aranıp ulaşılamayan adayların “ASKERİ ÖĞRENCİ ADAYLIKLARI SONLANDIRILACAKTIR.” Telefon numaralarınızda bir değişiklik oldu ise mutlak suretle MSÜ Rektörlüğüne bildiriniz.

Aday yerleştirme işlemlerinde öncelikle aday tercihleri ve Aday Değerlendirme Puanı sırası olacaktır. Aday Yerleştirme İşlemlerinin son 5 (beş) iş gününe kadar adayların öncelikli tercihleri dikkate alınacaktır. Aday Yerleştirme İşlemlerinin son 5 (beş) iş gününde ise intibak eğitimlerinin planlanan zamanda ve etkin olarak icrası ile Okullarının belirlenen zamanda eğitim ve öğretime başlayabilmesi maksadıyla okullardaki eksik kontenjanlarda tercih önceliğine bakılmaksızın tercihleri arasında bulunması halinde sırası gelen adaylar ilgili okullara yerleştirilecektir. Harp Okulları ve Asb.MYO tercihleri olan adaylardan Harp Okullarına kayıt yaptıran, kayıt yaptıran ve ayrılan, intibak eğitimine katılan, intibak eğitimine katılıp ayrılanlar MYO tercihlerinde sıra gelse dahi geçiş yapamayacaktır.

Öncelikli tercihlerinden sıra gelme ihtimali olan adaylar diğer tercihlerinde çağrı sırası gelse dahi son 5 iş gününe kadar öncelikli tercihlerine yerleşebilmeleri için bekletileceklerdir. Bu adayların çağrı sırası gelen tercihlerine yerleşme hakları saklı kalacaktır. Bu adaylarla ilgili açıklamalar 26 Ağustos 2019 tarihinden itibaren https://www.msu.edu.tr ve https://personeltemin.msb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır

MSÜ ASTSUBAY KAYIT TARİHLERİ

MSÜ astsubay kayıt işlemleri bugün başladı. Kayıtlar en son 13 Eylül 2019 (Son Tarih 13 Eylül 2019 saat 18.00) tarihine kadar devam edecek. Kontenjanlarda eksik kalması halinde ek çağrı ve kayıt işlemleri 18-20 Eylül 2019 tarihleri arasında ilgili Astsubay Meslek Yüksekokulunda şahsen yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.