DOLAR 32,4052
EURO 35,1053
ALTIN 2325,871
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Nubia’nın yeni oyuncu telefonu Red Magic 3s tanıtıldı

Nubia’nın yeni oyuncu telefonu Red Magic 3s tanıtıldı
08.09.2019
6
A+
A-

Son yıllarda akıllı telefonlar öylesine gelişti ki; artık birçok bilgisayardan bile daha iyi özelliklere sahip telefonlar karşımıza çıkıyor. Bu nedenle mobil oyuncu sayısı bir hayli artarken, akıllı telefon üreticileri de bu durumdan yararlanmak istiyor.

Nubia’nın yeni nesil oyuncu telefonu Nubia Red Magic 3s, düzenlenen bir etkinlikte resmi olarak tanıtıldı. Oyunseverlerin bir hayli ilgisini çeken telefonun özelliklerine hep birlikte göz atalım.

nubia

 

NUBIA RED MAGIC 3s ÖZELLİKLERİ

6,65 inç büyüklüğünde ve 90 Hz yenileme hızına sahip Full HD+ SUPER AMOLED ekran ile oyunseverlerle buluşacak Nubia Red Magic 3s, sahip olduğu turbo fanlı sıvı soğutma teknolojisi sayesinde ısıyı telefonun her yerine eşit bir şekilde dağıtabiliyor. Tasarım çizgileriyle bir hayli dikkat çeken yeni nesil oyuncu telefonunun arka kısmında ise bir de RGB aydınlatmalı panel bulunuyor.

Qualcomm’un en güçlü işlemcisi Snapdragon 855 Plus’ın güç verdiği Nubia Red Magic 3s, 8 GB RAM + 128 GB depolama ve 12 GB RAM + 256 GB RAM seçenekeriyle kullanıcılarla buluşacak. Sony IMX586 sensörüne sahip 48 MP arka kameraya sahip Nubia Red Magic 3s’nin ön tarafında ise 16 MP kamera bulunuyor.

nubia

Oyun telefonlarının kullanıcılara sunduğu en önemli özelliklerden biri de şüphesiz, batarya performansı. Sahip olduğu 27W hızlı şarj destekli 5000 mAh batarya ile harika bir şarj süresi sunan telefonun satış fiyatı ise şu şekilde:

  • 8 GB RAM + 128 GB depolama sürümü: 420 dolar
  • 12 GB RAM + 256 GB depolama sürümü: 531 dolar

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.