DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Pakistan’dan Türkiye’ye Doğu Akdeniz desteği: Türkiye yalnız değildir

Oruç Reis’in NAVTEX ilan edilen bölgeye demir atması, Türk ve Yunan donanmalarını burun buruna getirdi. Doğu Akdeniz’deki haklarını hem masada hem de sahada savunan Türkiye, Pakistan’dan tam destek aldı. Türkiye’yle dayanışma mesajları yayımlayan Pakistan halkı, “Türkiye yalnız değildir” etiketi altında binlerce paylaşımda bulundu.

Pakistan’dan Türkiye’ye Doğu Akdeniz desteği: Türkiye yalnız değildir
11.08.2020
73
A+
A-

Türk ve Yunan donanmalarının Türkiye’nin NAVTEX ilan ettiği bölgenin çevresindeki yerlerini alması, küresel güçler ve uluslararası basının yanı sıra dünya halkları tarafından da yakından takip ediliyor. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de uluslararası hukuktan doğan haklarını korumak için attığı adımlar, Pakistan halkından tam destek aldı.

Aksam.com.tr’nin haberine göre, Türkiye’ye destek mesajlarını sosyal medya platformları üzerinden Türkçe, İngilizce ve Urduca olarak dile getiren Pakistan halkı, “Türkiye yalnız değildir” anlamına gelen “TurkeyIsNotAlone” etiketini en çok konuşulan konular arasına taşıdı.

Pakistan’ın devletiyle ve milletiyle Türkiye’yi hiçbir zaman ve hiçbir şartta yalnız bırakmayacağının ve “iki devlet, tek ruh” mesajını veren Pakistan halkı, “TurkeyIsNotAlone” etiketi altında binlerce paylaşımda bulundu.

ESRA BİLGİÇ DE DESTEK VERDİ

Pakistan’da izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin Halime Hatun karakterine hayat veren Esra Bilgiç de “Türkiye yalnız değildir” etiketine destek verdi.

Pakistan halkı tarafından yakından takip edilen oyuncu Esra Bilgiç’in “Sevgili Pakistan, Türkiye’nin sizin sevginize ihtiyacı var” paylaşımına çok sayıda beğeni geldi.

Kaynak Akşam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.