DOLAR 32,3188
EURO 35,1196
ALTIN 2300,81
BIST 9054,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Pan Kostüm ile yaratıcı doğum günleri

Pan Kostüm ile yaratıcı doğum günleri;Sevdiğiniz kişiler ya da çocuklarınız için unutulmaz doğum günü etkinlikleri yapmak isteyebilirsiniz. Bu etkinlikleriniz için ihtiyacınız olan çocuk

Pan Kostüm ile yaratıcı doğum günleri
06.08.2020
29
A+
A-

Sevdiğiniz kişiler ya da çocuklarınız için unutulmaz doğum günü etkinlikleri yapmak isteyebilirsiniz. Bu etkinlikleriniz için ihtiyacınız olan çocuk kostümleri Pan Kostüm’de. Firma, ülkemizde üretmiş olduğu özel kostüm tasarımlarını dünya genelindeki tüm ülkelere ihraç ediyor.

Doğum günü kutlaması yapıyor.
Çocuğunuzun doğum günü kutlamasını taçlandırın

Yaratıcı doğum günleri için doğum günü, düğün, parti, mezuniyet, mevlit, cadılar bayramı, yılbaşı gibi organizasyonlara özel kostümler üretiyorlar. Çocuk gelinlik ve çocukların sevdikleri çeşitli kahramanların kostümlerini hazırlıyorlar. Ürünlerini müşterilerine özel kampanyalar ile sunuyorlar.

Çocuk Kostümleri

Pan Kostüm firması, çocuk kostümleri ürünlerini, 6 ay ile 12 yaş arasına özel olarak hazırlıyorlar. Müşterilerine, sitelerinde kostümler için farklı renk seçenekleri sunuyor ve bu renkleri müşterilerinin seçim yapmalarını sağlıyorlar. Online hizmet verdikleri web sitesinde, daha önceden hazırladıkları çocuk kostümleri örneklerini farklı renk tasarımları ile sunuyorlar.

Çocuk kostümü ürün çeşitleri arasında;

  • Pamuk prenses kostümü
  • Prenses Anna kostümü
  • Kırmızı başlıklı kız çocuk kostümü
  • Frozen Elsa kostümü
  • Uğur Böceği bebek kostümü
  • Deniz kızı kostümü
  • Unicorn kostümü
  • Cadı kostümü
  • Çakmaktaş kostümü

Çocuklara, unutulmaz doğum günleri yaşatılabilmesi için bu kostüm ürünlerini farklı renklerde ve ölçülerde üretiyorlar.

Kostüm Tasarımları

Pan kostüm firması, çocukların hayallerinin gerçekleştirilebilmesi için çeşitli tasarımları ile onları şık yapmaya çalışıyor. Çocuklar, parlak ve renkli giysileri sevdikleri için, kostüm tasarımlarını bu kriterleri ön plana çıkartarak hazırlıyorlar. Özellikle kız çocuklarınızın doğum günlerini klasik bir şekilde kutlaması yerine onlara unutulmaz anıları yaşatmak için Pan Kostüm ürünlerini tercih etmelisiniz. Firma, ürün kalitesinden hiçbir zaman ödün vermiyor ve yeni tasarımlar üretiyorlar.

Bebek Kostümleri

Bebek kostümü ürünlerini, 6 ay ile 4 yaş arası çeşitli ölçü ve tasarımlarda hazırlıyorlar. Bebeklerinizin, doğum günlerinde onlara giydireceği gelinlikleri, Pan Kostüm firmasının online sitesinde bulabiliyorsunuz. Birbirinden güzel tasarımlardan oluşan bu ürünleri indirimli fiyat seçenekleri ile satın alabiliyorsunuz.

Bebeklerin Doğum Günü

Bebekler en güzel yaratıklardır ve renkli kostümler ile onları oldukça şirin yapabilirsiniz. Pan Kostüm bebek doğum günü kostümleri ile doğum günlerinin keyfini çıkartabilirsiniz. Bebek kostümleri hazırlarken, çoğu zaman müşterilerinden gelen çeşitli kostüm resimlerini inceliyorlar. Sizlerde istediğiniz kostümlerin resimlerini göndererek firmadan ufak değişiklikler isteyebiliyorsunuz.

Ürün Siparişi

Pan Kostüm firmasının online sitesinde yer alan ürünlerden beğendiğinizi seçerek sepete ekleyebiliyor ve online satın alabiliyorsunuz. Tüm ürün çeşitlerinin modellerini ve fiyatlarını karşılaştırabiliyorsunuz.

Firma, online alışverişlerde, 100 TL üzeri alışverişlerde, müşterilerine ürünleri ücretsiz kargo ile gönderiyorlar. Ürünlerinin orijinal el yapımı olduğu garantisini veriyor ve güvenli ödeme seçenekleri sunuyorlar. Online siteden aldığınız ürünler için ödemelerinizi, nakit, kredi kartı ile ödeme ya da kapıda ödeme yöntemlerinden istediğinizi seçerek ödeme yapabiliyorsunuz.

Kategoriler bölümünden seçtiğiniz ve satın aldığınız ürünleri, satış sözleşmesi kapsamında, iade ve değişim imkanlarını sunuyorlar. Ürünleri arasında sadece doğum günü değil tüm özel günler için abiye kostüm tasarımları bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.