DOLAR 32,521
EURO 34,7278
ALTIN 2489,733
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Şans Topu çekiliş günleri ve saatleri kaç? Şans Topu sonuçları 5 Ağustos 2020

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen şans oyunlarının çekiliş günleri ve saatleri değiştirildi. Şans Topu 5 Ağustos 2020 sonuçları da şans oyunu severler tarafından yakından takip ediliyor. MPİ tarafından düzenlenen Şans Topu çekiliş sonuçları ‘millipiyangoonline.com’ adresi üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Yeni sisteme geçen çekilişler para kazanma hayali kuran kişiler tarafından heyecanla takip ediliyor. Peki, Şans Topu sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak?

Şans Topu çekiliş günleri ve saatleri kaç? Şans Topu sonuçları 5 Ağustos 2020
05.08.2020
29
A+
A-

Şans Topu 5 Ağustos 2020 sonuçları için geri sayım başladı! Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü ve noter heyeti huzurunda gerçekleştirilen Şans Topu sonuçları saatleri değiştirildi. Birçok şans oyununun günü ve saati değiştirilirken yenilenen sistemde büyük ikramiye havuzu da artırıldı. Dileyenler çekilişin sonuçlarını ‘millipiynagoonline.com’ adresi üzerinden canlı olarak takip edebiliyor. MPİ Şans Topu sonuçları açıklandı mı?

ŞANS TOPU NE ZAMAN ÇEKİLİYOR?

Şans Topu sonuçları bugün saat 20.00’de belli olacak. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişin sonuçları açıklandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

GEÇEN HAFTANIN SONUÇLARI

29 Temmuz sonuçları: 11, 13, 14, 32, 34 + 08

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişleri her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Şans Topu çekilişi sonucunda 1+1, 2+1, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;5+1 bilen talihliler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden,4+1 bilen ve 5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilen talihliler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilir.

Şans Topu çekilişinde ikramiye almak için hak kazanan talihlilerin bir sene içerisinde ikramiyelerini alması gerekir. Bir yılsonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme yapılmaz. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.