DOLAR 32,5876
EURO 34,8481
ALTIN 2494,097
BIST 9669,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

TBMM Hastanesi 700 personele Kovid testi yaptı

TBMM Hastanesi 700 personele Kovid testi yaptı
19.06.2020
8
A+
A-

YELDA GÖKDAĞ

5 bin çalışanı olan ancak salgın sürecinde yarı kapasite çalışan TBMM’de iki günde bini aşkın personel TBMM Hastanesi’ne koşarak test yaptırmak istedi. Yoğun test talebine yetişmeye çalışan hastane personeli, 700 personelin Kovid testini gerçekleştirdi. TBMM’de ise önlemlerin yoğunluğu her geçen gün artıyor.

Personel maskesiz çalışmazken, dezenfeksiyon çalışmaları da sıkı bir şekilde sürdürülüyor. TBMM, belirlenen takvime uyarsa en geç Temmuz ortasında çalışmalarını tamamlayacak. TBMM, Meclis Başkanlığı seçimlerinin de tamamlanmasının ardından bu tarihten itibaren 1 Ekim’e kadar tatile girecek. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.