DOLAR 32,3454
EURO 35,116
ALTIN 2310,044
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

THY’nin eylül ayı uçuş planı açıklandı

KORONAVİRÜS nedeniyle 11 Haziran itibariyle yurt dışı uçuşlarına kademeli olarak başlayan Türk Hava Yolları’nın (THY) Eylül ayı uçuş planı belli oldu. Bu kapsamda 19 Temmuz’da tekrar askıya alınan İran uçuşları da 1 Eylül itibariyle Tahran, Şiraz, Tebriz ve Meşhed seferleri olarak yeniden planlamaya dahil edildi.

THY’nin eylül ayı uçuş planı açıklandı
16.08.2020
8
A+
A-

11 Haziran’da yurt dışı uçuşlarını kademeli olarak başlatan THY, Eylül ayında, İran’da Tahran, Tebriz, Şiraz ve Meşhed, Artvin Hopa, Kanada Vancouver, Madagaskar, Estonya’da Riga ve Tallin, Gürcistan’da Batum ve Tiflis, Vietnam’da Honai ve Ho Chi Minh City, Suudi Arabistan’da Dammam ve Riyad, Cezayir’de Konstantin ve Vahran, Afganistan’da Mezar-ı Şerif, Rusya’da Krasnador, Soçi ve Kazan, Irak’ta Süleymaniye, Hindistan’da Mumbai ve Delhi, Bahreyn, Ürdün’de Amman, Türkmenistan’da Aşkaabat, Litvanya’da Vilnius ve Moğolistan’da Ulanbatur, Yunanistan Selanik, Fas’ta Marakeş, Umman’da Maskat, Nijerya’da Abuja ve Lagos, Güney Afrika’da Cape Town, Johannesburg ve Durban, Abu Dabi, seferlerini planlamaya dahil etti.

Eylül uçuş planı ile ilgili olarak (THY) resmi internet sitesinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleri ile yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda daha sağlıklı ve güvenli standartlara sahip uçuşlarla sevdiklerimize, keşiflerimize ve biriktirilecek anılarımıza tekrar kavuşuyoruz. Bu dönemde plan yapmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için sizlere esnek seyahat imkanları sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 21 Mart 2020 – 31 Ağustos 2020 tarihleri arasındaki biletlemeleriniz için sınırsız değişiklik yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için Esnek seyahat sayfamızı incelemeyi unutmayın. Uçuş takvimi Eylül ayı sonuna kadar uygulanacak uçuşlarımızı göstermektedir. Yeni seyahatleriniz için uçuş planımız güncellendikçe bu sayfadan sizlerle paylaşacağız” denildi.

Kaynak Hürriyet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.