DOLAR 32,3798
EURO 35,0431
ALTIN 2326,576
BIST 9137,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Trabzonspor gözünü Galatasaray’a dikti

Trabzonspor Galatasaray’dan Martin Linnes’i satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Transfer gerçekleşirse bordo mavili takımdaki Norveçli oyuncu sayısı 3 olacak.

Trabzonspor gözünü Galatasaray’a dikti
09.08.2020
16
A+
A-

Transfere hızlı bir giriş yapan Trabzonspor’dan sürpriz bir hamle daha geldi! Alexander Sörloth’un ardından bir diğer Norveçli Rosenborg’tan Anders Trondsen’i de kadrosuna katan bordo mavililer, Galatasaray’dan Martin Linnes’in de peşine düştü.

Habertürk TV’den Ayhan Şensoy’un özel haberine göre; Sağ bekte Joao Pereira ile kısa bir süre önce sözleşme yenileyen Trabzonspor, Galatasaray’dan Martin Linnes’i de satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Transfer gerçekleşirse bordo mavili takımdaki Norveçli oyuncu sayısı 3’e çıkacak

Sarı kırmızılılardan 1 milyon 400 bin euro net maaş alan Martin Linnes, bu maaşında fedakarlık yapması durumunda Trabzonspor yeni bir hamle daha yapacak. 2021’de sözleşmesinin son senesine girecek olan Linnes’in sözleşmesi uzatılarak transfer gerçekleşebilir ya da yeni bir formül bulunacak.

Galatasaray’da şu ana kadar 120 maçta forma giyen 28 yaşındaki oyuncu 5 gol atarken 13 asist yaptı.

Kaynak Akşam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.