DOLAR 32,5966
EURO 34,7738
ALTIN 2496,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Yaz Düğünleri İçin Tavsiyeler

Herkes düğününün tıpkı masallardaki düğünler gibi olmasını ister. Her şeyin olduğu gibi düğünlerinde modası var. Sizler için 2019 yaz düğünü modasını analiz ettik. İşte yaz düğünleri için tavsiyeler…

01.06.2019
11
A+
A-

1- Çiçek seçimleri

Yaz mevsiminde düğün yapıyorsanız daha fazla konsept aramanıza gerek yok. Çünkü en güzel konsept yaz olacaktır. Yaz denildiğinde aklımıza ilk renk renk mis kokulu çiçekler gelir. Bu nedenle kokuları ve renkleri birbirine uyumlu çiçekler ile düğün mekanınızın dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz.

2- Ev yapımı içecekler

Eğer düğününüz yemekli ise gazlı içecekler yerine evde hazırlanmış meyve sularını cam sebillerde sunmanız oldukça beğeni toplayacaktır. Hem sıcak yaz mevsiminde misafirlerinizin serinlemesini hem de oldukça sevimli bir manzara oluşmasını sağlayacaktır.

3- Düğün pastası

Düğününüzle ilgili en ufak bir pişmanlık bile yaşamamak istiyorsanız düğün pastanızı maket kullanmamanızı öneririz. Unutulmaz bir düğün gerçekleştirmek istiyorsanız küçük detaylara bile fazlasıyla emek harcamanız gerekiyor. Sade görünümlü meyveli bir pasta emin olun oldukça lezzetli olacaktır.

4- Hediyeler

Düğünlerin en önemli noktalarından biri ise düğünde dağıtılan hediyeliklerdir. Sebebi ise misafirlerinizin düğününüzü unutmamasını sağlayacak bir sembol olmasıdır. İçerisine şeker konulan hediyeler ya da magnetler artık eskisi kadar popüler değil. Bu nedenle misafirlerinizin işine yarayacak bir hediye seçmeniz oldukça önemli. Bu hediye evlerinde kullanacakları bir obje bile olabilir.

5- Fotoğraf köşesi

Düğününüze katılım gösteren herkesin asıl amacı şık görüntüleri ile sosyal medyalarına yükleyecekleri fotoğraflar. Belirlediğiniz konseptte objeleri düğün alanınızın bir köşesine yerleştirerek oldukça sevimli ve şık bir fotoğraf köşesi oluşturabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.