DOLAR 32,5573
EURO 34,8891
ALTIN 2433,309
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Yusuf Yazıcı son dakika Liile transfer gelişmeleri: Yusuf Yazıcı kimdir?

Yusuf Yazıcı transfer oldu mu? futbolseverler tarafından araştırılıyor. Trabzonsporlu oyuncunun transfer olup olmayacağını taraftarlar merak ediyordu. Lille kulübü yetkilileriyle İstanbul’da görüşen Trabzonsporlu kurmaylar ve Lille yöneticileri arasında ciddi bir pazarlık yaşanmıştı. 5 Ağustos tarihinde Lille, Yusuf Yazıcı ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Yusuf Yazıcı kimdir? diye merak edenler içni yantıı haberimizde..

Yusuf Yazıcı son dakika Liile transfer gelişmeleri: Yusuf Yazıcı kimdir?
06.08.2019
5
A+
A-

Yusuf Yazıcı transfer oldu mu? arama motorunda yoğun olarak aranıyor. Fransız Kulübü Lille, Trabzonspor forması giyen Yusuf Yazıcı ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.Fransa Ligue 1 takımlarından Lille, Trabzonspor forması giyen genç futbolcu Yusuf Yazıcı’yı kadrosuna kattığını duyurdu. Fransız kulübünün bu transfer için Trabzonspor’a 17.5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir oyuncu vereceği söyleniyor. Yusuf Yazıcı kimdir? diye merak edenler içni yantıı haberimizde..

YUSUF YAZICI KİMDİR?

Yusuf Yazıcı 29 Ocak 1997 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Futbolculuk kariyerine 2008’de, Trabzonspor altyapısında başladı. Aralık 2015’te profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükseldi. 22 Aralık’ta, Gaziantepspor ile oynanan Türkiye Kupası F Grubu maçına ilk on birde başlayarak Trabzonspor formasını ilk kez bir resmî maçta giymiş oldu.

Trabzonspor alt yapısında futbol hayatına başlayan Yusuf Yazıcı, sırasıyla Trabzonspor U16, U17, 19, 21 takımlarında forma giydi. 8 Mayıs 2016 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor maçında ilk kez bordo mavi formayla golle tanışan Yusuf Yazıcı o gün 11. ve 57. dakikalarda attığı golle Trabzonspor formasıyla ilk gollerini kaydetti.

7 Şubat 2016’da, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanan Musa Nizam’ın yerine oyuna girdi ve Süper Lig’deki ilk maçına çıktı.8 Mayıs’ta, 6-0 sona eren Çaykur Rizespor maçında attığı 2 golle hem profesyonel kariyerindeki ilk gollerini attı hem de 2015-16 sezonunda Süper Lig’de gol atan en genç oyuncu oldu.

Millî takım kariyeri

2016’da, 3 kez Türkiye 19 yaş altı millî takımı forması giydi ve 1 gol kaydetti. 11 Haziran 2017’de, 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri kapsamında Kosova ile oynanan maçın 74. dakikasında Oğuzhan Özyakup’un yerine oyuna dahil olarak ilk kez A millî takım formasını giydi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.