DOLAR 32,3671
EURO 35,0026
ALTIN 2325,423
BIST 9100,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

2020 Gelinlik modellerini keşfedin!

2020 Gelinlik modellerini keşfedin!;Evlilik hazırlıkları sırasında gelinlik modellerine bakmak ve en doğru karar vermek gerekir. Bu süreçte, size güzel fikir verecek önerilerimiz var. Oleg

2020 Gelinlik modellerini keşfedin!
06.08.2020
10
A+
A-

Evlilik hazırlıkları sırasında gelinlik modellerine bakmak ve en doğru karar vermek gerekir. Bu süreçte, size güzel fikir verecek önerilerimiz var. Oleg Cassini, 2020 gelinlik modellerini beğeninize sunuyor.

Tarzınıza en uygun seçimi yapmak ve hayatınızın en özel gününde prenses gibi görünüp hissetmenizi dileriz.

Gelinlik modeline karar verirken sadece dönemin trendlerine bağlı kalmayın. Vücut tipinizi, göz ve saç renginizi de dikkate alın.

Düğün telaşı sırasında muhtemelen kilo vereceksiniz. Bu yüzden, gelinlik tadilatını birkaç gün önce yaptırmanızda fayda var.

Ayrıca, nikah töreni veya düğünün gerçekleşeceği mekana göre seçim yapabilirsiniz. Bildiğiniz gibi kır düğünlerine farklı, balo salonlarına farklı konsept gerekebilir.

Gelinlik modeline karar verirken, ayakkabı seçimine de özen gösterin. Gün boyunca rahat etmek için dolgu topuklu ayakkabılar uygun olur.

Müstakbel eşinizin de mutlaka fikrini alın. Elbette, düğünden önce sizi gelinlikle görmesin ama onu nasıl bir gelin beklediğini de bilsin.

Şimdiden, “Yüksek Topuklar” ekibi olarak, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Tül ve dantelin transparan etkisi, balenlerin yarattığı kusursuz görünümle birleşecek, korse üstlü gelinlikler bu senenin gözde trendlerinden olacak.

2020 gelinlik modelleri arasında açık ara en iddialı görünümlerden birine sahip korsajlı gelinlikler bedeni kusursuz bir şekilde kavrıyor, cazibesi yüksek bir korse etkisi yaratıyor.

Bu senenin gelin adayları, balenlerin kullanılmasıyla artistik bir etki yaratan korsajlı gelinlikler içinde modern olduğu kadar seksi görünüm elde edecek. Güçlü ve kusursuz bir duruş yaratan korsenin yükselişi 2020 yılının öncü trendlerinden olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.