DOLAR 32,5915
EURO 34,7703
ALTIN 2498,602
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

22 Nisan Cuma günü okullar tatil mi, yarın okul var mı, yarım gün mü? 22 Nisan ile ilgili detaylar

22 Nisan Cuma günü okullar tatil mi, yarın okul var mı, yarım gün mü? 22 Nisan ile ilgili detaylar
21.04.2022
12
A+
A-

22 Nisan tatil mi, sorusu öğrenci ve velilerin odaklandığı konuların başında geliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl cumartesi günü kutlanacak. Okullarda bayram coşkusunun yaşanacağı 23 Nisan öncesi cuma günü ders olup olmayacağı ve okulların tatil olup olmadığına göre veliler hareket edecek. Resmi Gazete’de yer alan bilgilere göre resmi tatil günleri belirleniyor. Buna göre kamu kurum ve kuruluşlarda çalışmaya ara veriliyor. Peki, yarın (22 Nisan) okul var mı, yarım gün mü? İşte, ayrıntılar.

22 Nisan’da okulların tatil olup olmadığı araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na az bir zaman kaldı. Vatandaşlar bu sene bayramı cumartesi günü kutlayacaklar. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayram her sene 23 Nisan tarihinde kutlanıyor. 23 Nisan’ın günü resmi tatiller arasında yer alıyor. İşte, ayrıntılar.

22 NİSAN’DA OKULLAR TATİL Mİ?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatiller arasında yer alıyor. 22 Nisan ise tatil veya yarım gün olmayacak.

İŞTE RESMİ TATİLLER

Aşağıda sayılan resmi ve dini bayram günleri ile yılbaşı günü ve 1 Mayıs günü genel tatil günleridir.

A) Resmi bayram günleri şunlardır:

(Değişik: 20/4/1983 – 2818/1 md.) 23 Nisan günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıdır.

22 Nisan Cuma günü okullar tatil mi, yarın okul var mı, yarım gün mü 22 Nisan ile ilgili detaylar
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.