DOLAR 32,3372
EURO 35,1791
ALTIN 2247,181
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

ABD’nin Çılgın Kızı! Adım Adım Halsey Stili

ABD’li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Halsey, Türkiye’ye olan hayranlığını anlattığı tweet’lerle çok konuşulmuştu. Şarkıları ve sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmasının yanında başarılı yıldızı popüler yapan başka bir şey daha var; cesur stili ve rengârenk saçları… İlham veren meşhur Halsey stilini yakın mercek altına alıyoruz.

ABD’nin Çılgın Kızı! Adım Adım Halsey Stili
29.04.2021
50
A+
A-

Ne yapsa çok konuşuluyor, ne giyse yakışıyor! İşte adım adım Halsey stili…

ABDnin Çılgın Kızı Adım Adım Halsey Stili

Pandeminin başlarında köpeğiyle bolca vakit geçirdiği paylaşımlar yapan ABD’li yıldızın rahat kıyafet seçimleri ve farklı saç modelleri oldukça beğeni topladı. Renkli, son derece kendine özgü bir bluzla tamamladığı renkli saç tokaları ve hafif makyajı, Halsey’nin doğal ama dikkat çekici tarzını yansıtan nitelikte.

ABDnin Çılgın Kızı Adım Adım Halsey Stili

Hemen her zaman stilinde cesur olan şarkıcı, saçları da dahil olmak üzere baştan aşağı pembe tarzıyla, geçtiğimiz Nisan ayında çok konuşulmuştu. Özellikle pembe çizmeleri ve saçlarıyla ön plana çıkan Halsey, kusursuz fiziğiyle de göz dolduruyor.

ABDnin Çılgın Kızı Adım Adım Halsey Stili

Halsey bu kez de kolejli stiliyle karşınızda! Saçlarında sürekli değişiklikler yapan şarkıcı, kombinlerinde mutlaka bir detayı saç rengiyle eşleştirmeye özen gösteriyor. Turuncu saçları ve turuncu fularıyla tarzını bütünleştiren Halsey, mini kolej eteği ve çoraplarıyla karantinaya meydan okuyor.

ABDnin Çılgın Kızı Adım Adım Halsey Stili

Ev stiliyle kendinden çok söz ettirmesine rağmen, Halsey ne giyse yakışıyor ne yapsa çok konuşuluyor. Bu kez pembeye boyadığı uzun saçları, aynı tonlardaki sıradan tişörtünü tamamlıyor. Her zaman detayları seven ünlü yıldız, makyajını evde olsa da ihmal etmeyenlerden…

ABDnin Çılgın Kızı Adım Adım Halsey Stili

Sıra dışı tarzının yanında farklı çıkışları da Halsey stilini özel kılan sebeplerden biri. Bu kez doğal, masum bir görünümle paylaşım yapan ABD’li şarkıcı, tırnaklarıyla ilgili gelen eleştirilere de “Manikür yaptırmayı hiç sevmiyorum, bunun pandemiyle ilgisi yok” şeklinde cevap vermiştii.

ABDnin Çılgın Kızı Adım Adım Halsey Stili

Herkes gibi Halsey’de bu yıl doğaya geri dönenlerdendi. Kendi bahçesinden olan mahsülleri toplarken paylaştığı fotoğrafta, makyajsız olmasıyla, şapkası ve jean tulumuyla takipçilerinden övgüler aldı.

ABDnin Çılgın Kızı Adım Adım Halsey Stili

Yılın trendi örgü saçlara ayak uyduranlardan biri de Halsey’di. Şarkıcı, sade görünümü ve örgü saçlarıyla zıt bir uyum yakalamayı iyi biliyor.

ABDnin Çılgın Kızı Adım Adım Halsey Stili

Ve karşınızda bir önceki görünümünden tamamen farklı olan, kısacık saçlarıyla ABD’nin asi kızı Halsey! Sokak modasına olan hayranlığı yıl boyunca evinde, ofiste hemen her yerde devam etti. Sıradan bir bluz ve renkli boncuklu kolyesiyle Halsey, bu zor süreçte herkese umut verdi.

ABDnin Çılgın Kızı Adım Adım Halsey Stili

Kim demiş evde şık olunmaz diye! Halsey’nin batik desenli eşofman altıyla tamamladığı straplez örgü bluzu geçtiğimiz yıl çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Aynı şekilde fıstık yeşiline boyadığı saçları ve makyajıyla evinden bir kare paylaşan cesur yıldız, ev şıklığıyla göz doldurdu.

ABDnin Çılgın Kızı Adım Adım Halsey Stili

Halsey, karantinada vaktinin çoğunu spor ve egzersizle geçiriyor. Oldukça çarpıcı bu egzersiz kombiniyle dikkat çeken Halsey, kusursuz fiziğiyle de hayranlık uyandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.