Adana’da rüşvet operasyonu! CHP’li eski başkan Kadir Aydar her yerde aranıyor
ADANA’nın Ceyhan Belediyesi’nde rüşvet aldıkları öne sürülen aralarında görevden alınan Kadir Aydar’ın da olduğu 23 kişinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Polis ekipleri, belediye binasında da arama yapıyor.

Adana’nın Ceyhan Belediyesinde rüşvet aldıkları öne sürülen, mazbatası mart ayında iptal edilen eski Başkan Kadir Aydar’ın da olduğu 23 kişinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.
Operasyonda görevden alınan CHP’li Başkan Kadir Aydar hakkında da gözaltı kararı olduğu öğrenildi. Eski CHP’li Belediye Başkanı Aydar’ın yakalanmasına yönelik ev ve iş yerlerinde arama yapıldığı öğrenildi.
Mazbatasının iptaline karar verilmişti
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), mart ayında adli sicil kaydındaki cezası nedeniyle Aydar’ın mazbatasının iptaline karar vermişti.
Kaynak Hürriyet