DOLAR 32,3194
EURO 35,1068
ALTIN 2295,662
BIST 9045,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Ankara özlemi sahnede bitecek

ANKARA HABERLERİ Ankara özlemi sahnede bitecekDoğahan GİRİTLİOĞLU 12.04.2018 – 14:50 Son Güncelleme : 13.04.2018 – 09:24

06.08.2019
5
A+
A-

Ankaralı sanatçı Safiye Soyman 14 Nisan’da Liman Restaurant Sahnesi’nde Başkentli eğlenceseverlerle buluşacak. Saat 21.30’da sahneyi devralacak olan sevilen şarkıcı, geçmişten günümüze kulakların pasını silen şarkılarını Ankaralı hayranları için seslendirecek. “Başkentlilerle uzun bir aradan sonra buluşmanın heyecanını yaşıyorum” diyen şarkıcı, özel programlar hazırlayarak Ankara sahnelerinde daha sık görüneceğini müjdeledi. Konser öncesi Hürriyet Ankara’ya konuşan Safiye Soyman şunları söyledi:

SAHNE HEYECANI YAŞIYORUM

“Ankara özel bir dinleyiciye sahip. Buradaki sahneler benim için hep farklı olmuştur. Ben Ankaralıyım, uzun süredir de Başkent’te sahne yapmadım. Ankaralılarla uzun bir aradan sonra buluşmanın heyecanını yaşıyorum.

ÖZEL PROGRAMLAR HAZIRLADIM

Hayranlarımda bana sosyal medya ve diğer yollardan ulaşıyorlar, onlar da çok özlemiş beni. Bundan sonra da buradaki özel programların sayısını artıracağım. Ben daha çok özledim sevenlerimi, hasretle kavuşacağımız sahneleri bekliyorum.”

Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Ankara özlemi sahnede bitecek hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 12 Nisan 2018 tarihinde saat 14 50’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Ankara özlemi sahnede bitecek haberi güncellenecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.