DOLAR 32,3653
EURO 35,0125
ALTIN 2325,333
BIST 9139,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Bağımsızlığın 48’inci yılı resepsiyonla kutlandı

ANKARA HABERLERİ Bağımsızlığın 48’inci yılı resepsiyonla kutlandıHaşim KILIÇ 28.03.2019 – 09:32 Son Güncelleme : 28.03.2019 – 09:32

Bağımsızlığın 48’inci yılı resepsiyonla kutlandı
22.07.2019
7
A+
A-

Resepsiyona, Milli Eğitim Bakanı Selçuk’un yanı sıra Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir, çok sayıda büyükelçi ve yabancı misyon şefi ile davetliler katıldı. Bakan Selçuk, yaptığı konuşmada, “Türkiye ve Bangladeş her zaman birbirlerini desteklemiş ve zor zamanlarında birbirlerinin yanında olmuşlardır” ifadesini kullandı. Büyükelçi Sıddıki ise Bangladeş ve Türkiye’nin kardeş ve dost iki ülke olduğunu belirterek, “Her iki ülke arasında çok derin ve köklü ilişkiler var. Bangladeş halkı Türk halkına derin bir sevgi ve saygı duymaktadır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Bakan Selçuk, Büyükelçi Sıddıki ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, milli gün pastasını kesti. Resepsiyon, açık büfede yemek ve içecek ikramlarıyla devam etti.

Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Bağımsızlığın 48’inci yılı resepsiyonla kutlandı hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 28 Mart 2019 tarihinde saat 09 32’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Bağımsızlığın 48’inci yılı resepsiyonla kutlandı haberi güncellenecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.