DOLAR 32,3368
EURO 35,1906
ALTIN 2246,297
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Bakasetas ve Salih Uçan için transfer sürprizi! Galatasaray ve Fenerbahçe derken…

Süper Lig’de sezonun flaş takımlarından Aytemiz Alanyaspor’da transfer döneminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Bakasetas ve Salih Uçan konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Bakasetas ve Salih Uçan için transfer sürprizi! Galatasaray ve Fenerbahçe derken…
03.01.2021
29
A+
A-

Devre arası transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte Aytemiz Alanyaspor’un iki yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas ve Salih Uçan için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray’ın Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Salih Uçan ile anlaşmaya çok yakın olduğu belirtiliyordu. Hatta Galatasaray’ın devre arası Aytaç Kara, sezon sonunda ise Salih Uçan’ı renklerine bağlayacağı iddia ediliyordu.

Sarı kırmızılı ekip ve Salih Uçan arasındaki görüşmeler devam ederken Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Başakşehir maçı sonrası önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Bakasetas ve Salih Uçan için transfer sürprizi Galatasaray ve Fenerbahçe derken...

ÇAĞDAŞ ATAN: ”GÖRÜŞME YAPTIĞI BİR KULÜP VAR”

Çağdaş Atan, Salih Uçan hakkında ”Dün Salih ile bir toplantı gerçekleştirdim. Salih benim sezon başından beri başrol verdiğim oyuncularımdan bir tanesi. Salih sezon sonu kontratı biten oyuncu ve görüşme yaptığı bir kulüp var herhalde çok iyi sonuçlanmadı. Ben de sözleşmesinin uzatılması konusunda bir istekte bulunmuştum ama bu da olumlu sonuçlanmadı. Bir oyuncu bizden ayrılarak büyük takıma gidiyorsa bunun bir bedeli ve karşılığı olacağını düşünüyorum. Bu kadar çalışıyorum, gelecekte benimle olmayacak bir oyuncu için bazı planlar yapmamız normal diye düşünüyorum.” sözlerini kullanmıştı.

Bakasetas ve Salih Uçan için transfer sürprizi Galatasaray ve Fenerbahçe derken...

SALİH UÇAN’IN ARDINDAN BAKASETAS SÜRPRİZİ!

Galatasaray’da Salih Uçan’ın ardından bir sürpriz daha yaşanmak üzere. Orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı kırmızılıların, Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Anastasios Bakasetas’a talip olduğu belirtildi.

Beyaz TV’den Ertan Süzgün’ün haberine göre, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Bakasetas için Alanyaspor yöneticileri ile görüşme gerçekleştirdi.

EROL BULUT, TRANSFERİNİ İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Alanyaspor ile sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden Yunan futbolcu ile Fenerbahçe ciddi şekilde ilgileniyordu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, eski futbolcusunu istediğini açık bir dille ifade etmiş ve ”Alanyaspor’dan Bakasetas’ı almaya çalıştık ama takımıyla anlaşmaya varamadık. Bakasetas’ın transferinin Pelkas’ın transferiyle bir ilgisi yok. Onlar farklı tarzda oyuncular. Açık konuşmak gerekirse ikisinin de takımda olmasını istedim. Bakasetas’ı istediğimizi bir kez daha vurguluyorum ama anlaşmaya varamadık.” demişti.

Bakasetas ve Salih Uçan için transfer sürprizi Galatasaray ve Fenerbahçe derken...

YUNAN BASINI: ”YUNANLAR, TEKRAR TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE!”

Öte yandan Yunan basını, Alanyaspor’un maç fazlasıyla liderliğe yükselmesine geniş yer verdi. Alanyaspor’da forma giyen 3 Yunan futbolcu Georgios Tzavellas, Manolis Siopis, Anastasios Bakasetas’ın birlikte olduğu fotoğrafı kullanan Yunan basını, ”Yunanlar, tekrar Türkiye’nin zirvesinde!” başlığını kullandı.

Bakasetas ve Salih Uçan için transfer sürprizi Galatasaray ve Fenerbahçe derken...

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com’da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna…

Spor Haberleri
Kaynak Hürriyet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.