DOLAR 32,3713
EURO 35,0125
ALTIN 2325,786
BIST 9097,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Başkan Erdoğan konuşuyor

Son Dakika Haberleri.. Başkan Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşuyor

Başkan Erdoğan konuşuyor
13.08.2020
12
A+
A-

Başkan Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

Türkiye’yi dünyanın en ileri ülkelerinden birisi haline getirdik. Geçmişte taş üstünde taş koymaya çalıştıkça karşılarında sürekli olarak CHP zihniyetini bulmuştu. Biz de attığımız her adımda karşımızda ilk önce CHP’yi bulduk. Başörtüsü, kılık kıyafet üzerindeki anti demokratik kısıtlamaları kaldırmak istedik, karşımızda yasakçı CHP’Yi bulduk

Ekonomimizi büyütmek istedik, karşımızda yine CHP’yi bulduk ama onlara rağmen biz bunları bulduk, yapmaya devam ettik ve ediyoruz.

Şimdiye kadar ne yaptıysak neyi başardıysak CHP’nin takoz ve gerilim siyasetine rağmen başardık.

Gezi olaylarında milletin iradesine kast eden çapulculara meydanları boş bırakmadık ve onlar o çapulcuların arkasında ve anında yer aldılar.

17-25 Aralık’ta hükümetimize saldıran alçaklara, 15 Temmuz’da bağımsızlığımıza hamle yapan FETÖ’cü teröristlere boyun eğmedik.

Dünyanın dört bir yanında ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırdık, FETÖ paçavraları önünde sabahlara kadar nöbet tutanlar 15 Temmuz gecesi tankların arasından kaçıp belediyelerine sığınanlar her defasında kaybettiler karşılarında bizi buldular.

19 yıl önce çıktığımız bu yolda alnımız ak başımız dik bir şekilde yürümeyi sürdürüyoruz.

19 yıldır olduğu gibi Allah ömür, milletimiz de destek verdikçe Türkiye’ye hizmet sancağını daha yukarılara taşımaya devam edeceğiz.

Son toplantımızdan bu yana çalışmalarımızı açılış kabul ziyaret ve programlarımızı yoğun bir şekilde devam ettirdik. 1 Temmuz’da Astana formatındaki toplantılarımızın devamını video konferans yolu ile gerçekleştirdik. Ardından bölgesel meselelerimizi ele almak üzere Katar’a günü birlik bir ziyaret gerçekleştirdik. Yine bu dönemde pek çok liderle telefon diplomasisi yürüttük nitekim bugün de Sayın Merkel ile bir görüşmem olacak.

CHP Genel Başkanı 15 Temmuz’da milletin gururuna ortak olmak yerine yine kışkırtma ve yalan siyasetiyle bunu örtmeye çalıştı. Aradan 4 yıl geçmesine rağmen o gece darbecilerin kendisine neden yol verdiğini hala açıklayamadı. CHP Genel Başkanı o geceye ait karanlık noktaları aydınlatmak varken, tüm enerjisini darbeci hainleri aklamak için harcadı.

CHP Genel Başkanı ne kadar kaçarsa kaçsın eninde sonunda bu gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Geçtiğimiz Aralık ayında TOGG’u tanıtarak örnek modelleri kamuoyu ile paylaştık, 18 Temmuz’da ise otomobillerimizin üretim tesislerimizi temel atma törenini de gerçekleştirdik. 86 senelik uzun bir taassürün ardından Ayasofya Kebir Camii’ni yeniden ibadete açtık.

Gençlik yıllarımızın bir rüyası olan bu hedef önünde yıllarca yaptığımız mitinglerle “Zincirler kırılsın Ayasofya açılsın” diye sloganları attığımız Ayasofya Kebir Camii Şerifi’nin yeniden ibadete açılmasının tüm insanlığa tekrar hayırlı olmasını diliyorum.

AYRINTILAR GELİYOR…

Kaynak Akşam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.