DOLAR 32,4866
EURO 34,7931
ALTIN 2491,095
BIST 9563,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Başkan Erdoğan son dakika açıkladı | 3600 ek gösterge son durum nedir? 3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Başkan Erdoğan son dakika açıkladı | 3600 ek gösterge son durum nedir? 3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkacak?
22.04.2022
6
A+
A-

Memurlar tarafından yakından takip edilen 3600 ek gösterge ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Başkan Erdoğan’ın önemli açıklamalarının ardından milyonlarca memur tarafından “3600 ek gösterge son durum nedir, çıktı mı, ne zaman çıkacak?” soruları üzerinden yoğun olarak araştırılıyor. Merak konusu olan 3600 ek gösterge son durum nedir, çıktı mı, ne zaman çıkacak? Sorularının yanıtları ve tüm detaylar.

Milyonlarca memur tarafından beklenen 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri yalanıyor. Sağlık mensupları ile yapılan iftar yemeğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Detayları öğrenmek isteyenler “3600 ek gösterge son durum nedir, çıktı mı, ne zaman çıkacak?” soruları üzerinden araştırmalarına devam ediyor.

3600 EK GÖSTERGE SON DURUM NEDİR, ÇIKTI MI, NE ZAMAN ÇIKACAK?

Son dakika 3600 ek gösterge gelişmeleri ve Başkan Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;

Başkan Erdoğan Sağlıkçılarla yapılan iftar yemeğinde 3600 ek gösterge ile ilgili beklenen müjdeyi vererek lisans mezunu hemşirelerin 3600 ek göstergeye alınması ve Sağlık çalışanları dışında da önemli bir kesimi ilgilendiren 3600 Ek Gösterge konusunun yıl bitmeden sonuçlandırılması için kararlı olduklarını açıkladı.

Kaynak Sabah

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.