DOLAR 32,3696
EURO 34,9544
ALTIN 2325,47
BIST 9075,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

DAP Yapı Satış Ofislerinde Müzikli, Barbekülü Hafta Sonu Keyfi

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, üç farklı projesine ait satış ofislerinde hafta sonuna özel etkinlikler gerçekleştiriyor. DAP İzmir, Validebağ Konakları ve İstMarina’da 4 ve 5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek etkinliklerle ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmeleri amaçlanıyor.

DAP Yapı Satış Ofislerinde Müzikli, Barbekülü Hafta Sonu Keyfi
13.08.2019
4
A+
A-

DAP Yapı’nın talebe yetişmek için çadır kurduğu ve topraktan satışa sunduğu DAP İzmir’e İzmirlilerin yoğun ilgisi devam ediyor. 

DAP İzmir hafta sonu etkinlikleri kapsamında satış ofisinde, 15.00 – 17.00 saatleri arasında Direncan Mansuroğlu ve Show Band sahne alacak. Lansman öncesi fiyatlardan yararlanıldığı DAP İzmir’de, müziğin keyfine barbekü de eşlik edecek. 

DAP Yapı, dairelerin teslimine başladığı “Dünyanın En iyi Yapı Geliştirme” projesi seçilen İstMarina’nın satış ofisinde ziyaretçilere barbekü ikramında bulunmaya devam edecek.

DAP Yapı hafta sonu etkinlikleri 4-5 Kasım tarihlerinde Validebağ Konakları’nda devam edecek. Anadolu Yakası’nın en değerli doğal alanı Validebağ Korusu’nun yanı başında geliştirilen Validebağ Konakları, sükûnet ve huzur dolu doğanın güzelliğinin yanı sıra klasik müzik dinletisi ve özel kokteyl ile ziyaretçilerine huzurlu bir hafta sonu geçirmeye davet ediyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.