DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Fatih Terim, Ardahan’a (Survivor) ne mesaj gönderdi? Acun Ilıcalı, Fatih Terim’in mesajını açıkladı

Fatih Terim Survivor yarışmacılarından Ardahan’a mesaj gönderdi. Fatih Terim’in gönderdiği mesajı yarışmada programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı açıkladı.

Fatih Terim, Ardahan’a (Survivor) ne mesaj gönderdi? Acun Ilıcalı, Fatih Terim’in mesajını açıkladı
29.04.2020
43
A+
A-

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor’da Galatasaray teknik direktörü yarışmacılardan birine yolladığı selam gündem oluşturdu.
Survivor yarışmacılarından olan ve Adanalılığı ile bilinen Ardahan’a Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Selam yolladı. Terim’in yolladığı selamı yarışmada açıklayan programın yapımcısı Acun Ilıcalı “Ardahan, Fatih Terim’den sana selam var. ‘Toprağıma selam söyle’ dedi” ifadeleriyle Terim’in selamını iletti.

Bu sözlerin ardından Ardahan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’e teşekkürlerini iletti.

SURVİVOR ARDAHAN KİMDİR, NERELİ?

Survivor Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında Adana’da doğmuştur. 8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynayan Ardahan, 33 yaşında ve Adana’da yaşıyor. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalan Ardahan Uzkanbaş bu boş geçen arada askerlik görevini yerine getirmek için askere gitti. Askerden geldiği zaman kısa bir süre sonra ilk yurt dışı tecrübesini yaşadı.

Dubai’ye gitti ve orada 2 yıl kaldı. Ondan sonra tekrar Türkiye’ye döndü. Burada tekrar sporla uğraştı ve bir süre sonra Kazakistan’a gitti ve orada 6 ay kadar kaldı.

Sadık Ardahan Uzkanbaş hayatını şöyle özetliyor;

Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip görmek istiyorum. Ve şuan hayallerimden biri olan 2020 Survivor’da olmaktan dolayı kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Ve hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.

Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, bende arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.