DOLAR 32,3398
EURO 35,1
ALTIN 2239,175
BIST 8821,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Fatih Terim, Galatasaray-Antalyaspor maçında çılgına döndü!

Galatasaray’ın sahasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçı cezası nedeniyle tribünden izleyen Fatih Terim çılgına döndü. Maç boyunca çok heyecanlı ve sinirli gözüken Terim, mücadele sonrası ise adeta yıkıldı.

Fatih Terim, Galatasaray-Antalyaspor maçında çılgına döndü!
03.01.2021
18
A+
A-

Süper Lig’in 16. haftasında oynanan Galatasaray – Antalyaspor maçında teknik direktör Fatih Terim cezası nedeniyle maçı yine tribünden izledi. Terim’in yokluğunda takımı yine yardımcı antrenörlerden Levent Şahin idare etti.

Fatih Terim, Galatasaray-Antalyaspor maçında çılgına döndü

Maç boyunca oldukça heyecanlı ve sinirli tavırlar sergileyen Galatasaray teknik direktörü 0-0 biten mücadele sonrası adeta yıkıldı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Fatih Terim, Galatasaray-Antalyaspor maçında çılgına döndü

CEZASI 4 MAÇA İNDİRİLMİŞTİ
Fatih Karagümrük maçında kırmızı kart gören Fatih Terim’e gördüğü kart ve sonraki eylemlerinden dolayı PFDK, 5 maç men cezası vermişti. Tahkim Kurulu ise tecrübeli teknik adamın cezasını 4 maça indirmişti.

Fatih Terim, Galatasaray-Antalyaspor maçında çılgına döndü

KONYASPOR MAÇININ ARDINDAN KULÜBEYE DÖNÜYOR
Ligin 14. haftasındaki Göztepe ve 15. haftasındaki Trabzonspor maçlarında cezası nedeniyle görev yapamayan Terim, Fraport TAV Antalyaspor mücadelesinde de soyunma odası ve yedek kulübesine giremedi.

Fatih Terim, Galatasaray-Antalyaspor maçında çılgına döndü

Antalyaspor maçıyla cezasının 3 maçlık bölümünü çeken Terim’in 1 maçlık cezası kaldı. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, ligin 17. haftasındaki Konyaspor maçında görev almayarak cezasını tamamlayacak.

 

Spor Haberleri, Fatih Terim
Kaynak Hürriyet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.