DOLAR 32,3846
EURO 35,339
ALTIN 2324,975
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

FETÖ üyesinden Firari FETÖ’cü Emre Uslu’ya çok ağır sözler: Pis sülük!

FETÖ üyeleri arasında aralıksız süren operasyonların ardından çöküş sürüyor. Firari FETÖ’cü Emre Uslu ile FETÖ üyesi sosyal medyada birbirine girdi.

FETÖ üyesinden Firari FETÖ’cü Emre Uslu’ya çok ağır sözler: Pis sülük!
27.05.2019
107
A+
A-

Bunun en son örneği ise sosyal medyaya yansıdı.

Firari FETÖ’cü Emre Uslu, örgüt üyeliği sebebi ile hapis yattığını söyleyen bir diğer FETÖ üyesi ile sosyal medyada birbirine girdi.

Emre Uslu’nun cahokian1 isimli kullanıcının mesajına verdiği ”Cemaatte bu tipten çok var: 1) Tavuk kadar cesaretleri yok KEDNİ ADIYLA yazamazlar. Hamam Böcegi gibi hep saklanmak zorundalar 2) Hamam böceği haline bakmaz adıyla sanıyla mücadele edene ayar verir” cevabı ortamı gerdi.

PİS SÜLÜK

Kendisinin FETÖ’den hapis yattığını ailesinin ise Yunanistan’a kaçtığını söyleyen diğer FETÖ’cü ise ABD’ye kaçan Uslu’ya ” Bu tipten dediğin hapis yatmış, annesi babası cezaevinde, kardeşi ablası Meriç’i geçmiş Yunanistanda sürünüyor. Hamam böceği öyle mi? Benim kim olduğumu ahirette göreceksin. Seninle orada hesaplaşacağız. Yavşak seni. Ben miyim korkak yoksa arı kovanına çomak sokup göt korkusuyla kaçıp giden sen misin? Pis sülük. Senin yediğin bokların hesabını biz veriyoruz. İlgi fahişesisin sen. Bu kadar.” şeklinde cevap verdi.

İki FETÖ’cünün bu şekildeki tartışması, örgütteki çöküşü gözler önüne serdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.