DOLAR 32,3249
EURO 35,0806
ALTIN 2299,994
BIST 9048,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Gaziantep TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2019 TOKİ Gaziantep kuzey şehir 5. etap kura sonuçları sorgulama

Gaziantep TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? sorusu projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Kuzeyşehir mevkiinde inşa ettirilecek olan Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 5. etap Toki Konutları projesi için hak sahibi belirleme kuraları 21 ve 22 Ağustos’ta çekiliyor. Projedeki 2+1 dairenin fiyatları 175 bin 500 TL’den, 3+1 dairelerin fiyatları ise 232 bin 500 bin TL’den başlıyor.Gaziantep TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? diye merak edenler için TOKİ Gaziantep kuzey şehir kura sonucu sorgulama sayfası haberimizde..

Gaziantep TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2019 TOKİ Gaziantep kuzey şehir 5. etap kura sonuçları sorgulama
22.08.2019
77
A+
A-

Gaziantep TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? sorusu arama motorunda yoğun olarak aranıyor. 50 bin sosyal konut projesi çerçevesinde hayata geçirilecek olan TOKİ Gaziantep kuzey şehir toplu konut projesindeki dairelerin 1.252 tanesi 2+1 tipinde, 965 tanesi ise 3+1 tipinde tasarlandı. 2+1 dairelere 3 bin 604 adet başvuru, adet başvuru yapılırken 3+1 dairelere ise 2 bin 573 kişi başvuruda bulundu. Ev sahibi hayali olanlar Gaziantep TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? diye merak ediyor. TOKİ Gaziantep kuzey şehir kura sonucu sorgulama sayfası haberimizde..

GAZİANTEP TOKİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 5. etap Toki Evleri sosyal konut projesinde bulunan konutların hak sahibi belirleme kurası 21 Ağustos ve 22 Ağustos 2019 tarihlerinde, Çarşamba ve Perşembe günü Gaziantep’te Talat Özkarslı Kapalı Spor Salonu’nda (Şahinbey, Gaziantep) Saat: 11:00’da noter huzurunda yapılıyor. 

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir 5. etap 2+1 kura çekimi yapıldı.TOKİ’nin Gaziantep Kuzeyşehir’de inşa edeceği 2+1 nitelikli 1.252 konutun hak sahipleri, gerçekleştirilen kura ile belirlendi. 3+1 dairelerin kurası ise bugün çekilecek.

Gaziantep Kuzeyşehir 5. etap Toki kura sonuçları belli olduktan sonra ise kura listesi Toki’nin web sitesinden yayınlanmaktadır. 

TOKİ GAZİANTEP KUZEY ŞEHİR ÖDEME PLANI

Sosyal konut projesinde yer alan 2+1 dairelere yüzde 12 peşinat ödeniyor. Daha sonra kalan tutar için 180 ay vade ile vadelendiriliyor. Yüzde 20 peşinat ödeyerek daire sahibi olmak isteyenler ise peşinatın ardından kalan tutar için 240 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olabiliyor.

1.000 TL başvuru bedeli ödendikten sonra 3+1 dairelere yüzde 10 peşinat ödeniyor. Daha sonra kalan tutar için 120 ay vade ile vadelendiriliyor. Yüzde 20 peşinat ödeyerek daire sahibi olmak isteyenler ise peşinatın ardından kalan tutar için 180 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olabiliyor.

Peşinat ödemeleri ise sözleşme imzalanması aşamasında vatandaşlardan tahsil ediliyor. 2+1 dairelerde yıllık artış miktarı Yİ-ÜFE ve TÜFE oranlarından en düşük olana göre yapılıyor. 3+1 dairelerde ise Memur Maaş Artış Oranı‘na göre Ocak ve Temmuz aylarında yapılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.