DOLAR 32,5986
EURO 34,8015
ALTIN 2505,198
BIST 9487,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Genç şarkıcıya hayran izdihamı

ANKARA HABERLERİ Genç şarkıcıya hayran izdihamıHaşim KILIÇ 24.04.2018 – 14:54 Son Güncelleme : 25.04.2018 – 09:37

Genç şarkıcıya hayran izdihamı
06.08.2019
8
A+
A-

Genç yaşına rağmen kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Alper Erözer, Ankaralı hayranlarıyla buluştu. Erözer’in Antares Alışveriş Merkezi’ndeki konserini 10 binin üzerinde Ankaralı izledi. Hayranları genç şarkıcıyı yakından görebilmek için izdiham yarattı. Hayranlarının ilgisi karşısında memnuniyetini dile getiren Erözer, bu anları sosyal medya paylaşımlarıyla ölümsüzleştirdi. Konser öncesi Hürriyet Ankara’ya konuşan genç şarkıcı şunları söyledi:

“Müzik dinlemeyi, yapmayı, bir şey üretmeyi çok istiyordum. Bu düşüncemi babama söyledim bana yardımcı olması için. O da seve seve yardımcı olacağını söyledi. Hayranlarımın ilgisinden büyük sevinç duyuyorum. Emek verip yaptığımız şarkıların sevilmesi hoşumuza gidiyor, çok güzel bir duygu.”

ÖRNEK ALDIĞIM KİŞİ İÇİMDE

 Sekizinci sınıf öğrencisi olan Alper Erözer, kısa bir süre önce çıkardığı albümde altı İngilizce ve iki Türkçe şarkı bulunduğunu, şarkıların sözlerini babasıyla birlikte yaptığını ve müzik düzenlemelerini Suat Aydoğan’ın üstlendiğini dile getirdi. Amacını dünyaca ünlü bir isim olmak olarak açıklayan genç şarkıcı, “Örnek aldığım kimse yok. Örnek aldığım kişi içimde, ben ne istiyorsam yapıyorum. Çok iyi isimler var Justin Bieber gibi, onlardan bir şey almam gerekirse alıyorum zaten” dedi.

OYUNCULUKLA BAŞLADI

Alper Erözer’in babası Cenk Erözer de, Alper’in küçük yaştan beri müziğe ilgisi olduğunu belirterek, “Alper’in müziğe çok fazla ilgisi vardı. Ünlü isimlerin şarkılarını çok güzel söylüyordu, aynanın karşısına geçip dans ediyordu. İlk önce reklamlara çıktı. Komşular dizisinde rol aldı. Kariyerine oyunculukla başladı. Yetenek var. Aslında buralara kadar geleceğini hiç birimiz bilmiyorduk. İlk şarkısı ‘I Think You Love Me Now’ 2017 Temmuz’da çıktı. İngilizce şarkıları, yurt dışında da büyük ilgi gördü. Dünyanın her yerinde çalınıyor ve tebrikler geliyor.”

 

Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Genç şarkıcıya hayran izdihamı hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 24 Nisan 2018 tarihinde saat 14 54’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Genç şarkıcıya hayran izdihamı haberi güncellenecektir.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.