DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Görkemli açılış

ANKARA HABERLERİ Görkemli açılışHaşim KILIÇ 09.11.2018 – 10:27 Son Güncelleme : 09.11.2018 – 10:31

06.08.2019
49
A+
A-

Yeni mağazanın açılışına Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve eşi Ronit Gülcan ile Vakko Holding CEO’su Jaklin Güner ev sahipliği yaptı. Açılışa Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fecir Alptekin, Ak Parti Milletvekilleri Ceyda Çankırı ve Barış Aydın, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eski bakanlardan Nejat Arseven ve eşi Düriye Arseven, Kürşat Tüzmen, Tarman Grup İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman ile Ankara iş ve cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı. Cem ve Ronit Hakko çifti, konuklarla yakından ilgilendi.

ANKARA BİZİM BAŞ TACIMIZ

Cem Hakko, yeni mağazayla ilgili olarak şunları söyledi:
“Ankara bizim baş tacımız, bizim için çok önemli. Bürokrasinin yanı sıra yoğun bir iş hayatı da var. Vakko ve Atakule’nin birleşmesi büyük bir keyif. Sadece Vakko ile değil Vakko Bistro, W Collection, Vakkorama ile geldik. Eski Kızılay günlerine döndürdü bizi, o yüzden çok mutluyuz.”

Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Görkemli açılış hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 09 Kasım 2018 tarihinde saat 10 27’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Görkemli açılış haberi güncellenecektir.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.