DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Güzelliğine Güzellik Katmak İsteyenlerin Adresi ‘Moonstar’

Güzelliğine Güzellik Katmak İsteyenlerin Adresi ‘Moonstar’
20.08.2020
90
A+
A-

Gaziantep’in gözde güzellik salonları arasında yer alan Moonstar Güzellik Merkezi, yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Hizmete açıldığı günden buyana müşterilerinin büyük beğenisini kazanan Moonstar Güzellik Salonu yaz ayı içerisinde de en çok tercih edilen güzellik salonları listesinde yer aldı.ARA REKLAM ALANI

Son sistem cihazları ve güler yüzlü personelleri ile müşterilerinden tam not alan Moonstar, 2 şubesi ile Gazianteplilere en iyi hizmeti vermeye çalışıyor.

Moonstar Güzellik Salonu İşletme Sahibi Arzu Kaplan, firmalarına olan ilginin gün geçtikçe arttığını ifade ederek, “Müşterilerimiz her fırsatta bizlerden duyduğu memnuniyeti dile getiriyorlar. Onların bizlere duyduğu güven ve mennuniyet karşısında bizlerde elimizden gelenin en iyisini sunmaya çalışıyoruz”dedi.

MOONSTAR’DA YOK YOK

Moonstar’da cilt bakımı, protez tırnak, kaş kontür, ipek kirpik, kirpik lifting, lazer epilasyon, dipliner, bbglow, dövme silme, karbon peeling, dudak kontür, dermapen, epilasyon ağda ve güzellik adına daha bir çok hizmetlerinin olduğunu dile getiren Arzu Kaplan, bu seansları son derece hijyenik ortamda ve hepsi branşında uzman son derece profesyonel ekibimiz ile uyguluyoruz.

Moonstar olarak en çok önem verdiğimiz nokta hijyen. Müşterilerimiz bu konuda teşekkürlerini sürekli dile getiriyorlar. Bizler Moonstar ailesi olarak güzelliğine önem veren tüm bayanlarımızı yine ekonomik fiyatlarımızdan faydalanmaları için salonumuza davet ediyoruz” müşterilerimiz bizlere (0533 205 55 08) nolu telefondan ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

Haber: Ökkeş İŞÇİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.