DOLAR 32,5936
EURO 34,7859
ALTIN 2409,033
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Hasan Şaş: ‘Başakşehir maçını kazansa, Galatasaray şampiyon olurdu’

Galatasaray’da sezon ortasında yolların ayrıldığı Hasan Şaş, sezon değerlendirmesi yaptı.

Hasan Şaş: ‘Başakşehir maçını kazansa, Galatasaray şampiyon olurdu’
23.07.2020
126
A+
A-

Galatasaray‘da yolların ayrıldığı eski yardımcı antrenör Hasan Şaş, sarı-kırmızılı takım için sezonu değerlendirdi ve kırılma anlarını anlatırken, Radamel Falcao’nun sakatlığının takımı çok etkilediğini söyledi.

İlk yarıda Şampiyonlar Ligi’nin etkisine dikkat çeken Şaş, “İlk yarının özeti olarak Şampiyonlar Ligi ve oynadığımız birçok maç konsantrasyon açısından ve lige tutunma açısından birçok handikapı vardı ama Galatasaray olarak biz her şeyin en iyisini yapmaya çalıştık. Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerimiz malumunuz dünyanın en iyi ekiplerinden, finansal olarak da en iyi durumda olan takımlarla karşılaştık. Ve ilk yarıda istediğimiz performansı alamadık.” dedi.

“BAŞAKŞEHİR MAÇI, KIRILMA NOKTASIYDI”

Başakşehir maçını kazansaydı, Galatasaray’ın şampiyon olacağını kaydeden antrenör, “İkinci yarı çalışmalarımızın meyvelerini toplarken, özellikle geriden oyun kurarken, kendi kalemizden diğer rakip kaleye başarılı bir şekilde topu çok rahatlıkla taşıdık ancak bütün performansımızı ve kalitemizi sahaya taşımamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Özellikle Başakşehir maçında bir santrfor eksikliği göze çarptı. Eğer Falcao sakatlanmamış olsaydı, o maç en azından üç veya dört farklı bitebilirdi. Son vuruşlardaki eksikliğimiz bizi bu maçta belki sezon en iyi maçını oynarken skor olarak geriye attı. O maç ligin kırılma noktasıydı. Eğer o maçı kazanıp, farkı beş puana düşürseydik, Trabzon ve Başakşehir’in son beş haftada kaybettiği puanlar ortadaydı ve Galatasaray burada çok rahat tecrübesi ile şampiyon olabilirdi. Ama kısmet böyleymiş.” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY HER ZAMAN ŞAMPİYONLUĞA OYNAR”

Okan Buruk’u da tebrik eden çalıştırıcı, “Pandemi süreci ve Başakşehir maçının berabere bitmesi ligin kırılma noktasıydı. Bu vesileyle Galatasaray şampiyonluğu kaybetti. Büyük problemler yok, büyük takımların her sene şampiyonluğa oynamak gibi zorunlulukları var. Galatasaray her zaman şampiyonluğa oynar. Bu arada eski takım arkadaşım Okan Buruk’u şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum, başarıların devamını diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.