DOLAR 32,581
EURO 34,8015
ALTIN 2505,652
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Irina Shayk’ın Kusursuz Sokak Stili

Evde geçirdiğimiz bu rutin zaman diliminde çoğumuz pijamalarla otururken, bir yandan da ünlülerin günlük kombinlerini takip etmekten kendimizi alamıyoruz. Bu isimler arasında bizi iyi hissettiren biri varsa, şüphesiz o da Irina Shayk! Süper model, kendine has cesur sokak stiliyle neredeyse hepimize ilham veriyor.

Irina Shayk’ın Kusursuz Sokak Stili
29.04.2021
73
A+
A-

Shayk, dünyada ne olursa olsun, giyim söz konusu olduğunda her zaman cesur adımlar atmaya özen gösteriyor. Buna maske de dahil. Giyimine uygun seçtiği maskelerle de dikkat çeken ünlü model, bu dönemde adeta bir ikon olmaya devam ediyor.

Shayk’i, Bella Hadid, Dua Lipa veya Emily Ratajkowski gibi diğer sokak stilini benimseyen ünlülerden ayıran şey ise, modayı çok fazla umursamaması. Bu da bağımsız şıklığın getirisi olarak görünüşüne yansıyor.

Dahası Shayk, kusursuz fiziğinin yanı sıra, en eğlenceli, en garip giysi kombinasyonlarını son derece özgüvenli bir şekilde sergiliyor. Güzel model, Kasım ayında verdiği bir pozla, uzun deri bir trençkot, iki parçalı fıstık yeşili saten elbisesinden görünen siyah bir büstiyerle göz doldurmuştu.

Onda birkaç gün sonra ise, kadife, taş rengi bir eşofmanla ve zebra çantasına uygun zebra maskesiyle yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ayrıca Shayk, alışılmışın dışında bir görünümle, genellikle eşofmanının paçalarını çizmelerinin içinde kullanmayı tercih ediyor.

Irina Shayk’ın Kusursuz Sokak Stili

Bu gösterişli stili, Rus modelin 2015-2019 döneminde Bradley Cooper ile dört yıl süren beraberliği boyunca olduğundan çok farklı.  Bu süre zarfında, Shayk’in tarzı büyük ölçüde değişti. Balıkçı yakalar, uzun ve masum şirin elbiselerle Shayk, sokak stili potansiyelini açığa çıkarmaya başarıyor.

Ayrıca ünlü model, ilk zamanların aksine, şimdilerde kısa fermuarlı elbiseleri, daracık kotları, postalları ve şık eşofmanları tercih ediyor. 

Hailey Bieber Gibi Nasıl Giyinilir İşte Adım Adım Hailey Bieber Stili

Hailey Bieber Gibi Nasıl Giyinilir? İşte Adım Adım Hailey Bieber Stili
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.