DOLAR 32,5824
EURO 34,8064
ALTIN 2412,276
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Johnny Depp: Amber Heard sigaramı yüzüme bastırdı, şiddete başvuran kendisiydi

Johnny Depp: Amber Heard sigaramı yüzüme bastırdı, şiddete başvuran kendisiydi
21.04.2022
8
A+
A-

Amerikalı aktör Johnny Depp, eski eşi oyuncu Amber Heard’e karşı açtığı 50 milyon dolarlık “karalama davasında” bir kez daha ifade verdi. İfadesinde, eski eşinin yüzüne sigara bastığını ve şiddete başvuranın Amber Heard olduğunu söyledi.

ABD’li ünlü oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’e karşı açtığı hakaret davasında  bir kez daha ifade verdi.

2015 yılında evlenmelerinden bir ay sonra yaşanan kavgada Heard’ın kendisine içki şişesi fırlatması sonucu parmağını kestiğini söyleyen Johnny Depp, “Büyük bir şişe fırlattı ve temas etti. Her yere dağıldı. Doğrusu ilk başta hiç acı hissetmedim. Hissettiğim şey sıcaklıktı. Elimden bir şey damlıyormuş gibi hissettim. Daha sonra aşağı baktım ve parmağımın ucunun koptuğunu fark ettim” dedi.

Eski eşinin başının derde girmemesi için hastanedeki doktorlara yalan söylediğini, kapıya sıkıştırdığını anlattığını ifade etti.

Acıl servis görüntülerinin gösterilmesinin ardından söz alan Johnny Depp, “Acil servis görüntülerini görünce unuttuğum bir ayrıntıyı gördüm. Bayan Heard sigaramı kül tablasından alıp yüzüme bastırmıştı” dedi.

İlişkileri kötüye gittiğinde şiddete başvuranın, sözlü hakaretlerde bulunanın Heard olduğunu söyleyen Depp, “Bayan Heard, hayal kırıklığında ve öfkelendiğinde etrafa saldırırdı. Bu bir tokatla ya da bir itme ile başlayabilirdi. Kafama televizyon kumandasını fırlatmasıyla başlayabilirdi. Bu kadar öfke ve kinle yaklaşılması bana saf nefret gibi geldi. Tartışmak için kalırsam sonunda şiddetin artacağından emindim” sözlerini kullandı.

Kendisine “küçük düşürücü” lakaplar taktığını da belirten Depp, bazen tartışmalardan kaçmak için kendisini banyoya kilitlediğini de dile getirdi.

Eski eşiyle kavga ederken kaydedilen ses kaydını da dinleten Depp, Heard’ün intihara kalkıştığını ve kendisinden ayrılmamasının nedenlerinden birinin de bu olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, Heard’ün yanlış suçlamalarının her şeyine mal olduğunu belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.